15:22
Після продажу всіх особняків, де живе Ілон Маск

маск особняк Американський винахідник та голова корпорацій SpaceX та Tesla Ілон Маск, який розпродав усю свою нерухомість, розповів, що тепер живе у друзів.

"У мене немає власного житла зараз, я буквально зупиняюся у друзів. Якщо я їду в район затоки (Сан-Франциско), я просто вештаюсь між вільними спальнями в будинках своїх друзів", - розповів Маск.

Варто підкреслити, що попри свої статки (за оцінкою Forbes активи Маска оцінюються в $269,5 млрд) і сімох дітей, нерухомості у глави Tesla немає. Маск зізнався, що основна стаття його витрат пов'язана з перельотами приватним літаком.

Останній свій особняк Маск продав у середині листопада минулого року. За нього він виручив близько 30 млн доларів, хоча спочатку виставив цінник у 37,5 млн доларів.

Потім повідомлялося, що він орендував невеликий модульний будиночок, площею 35 квадратних метрів. Тут є все необхідне для життя: двоспальне ліжко, душова, санвузол. За деякими чутками, американський винахідник зараз виношує ідею створення колонії на Марсі. Для своїх цілей він нібито й акумулював усі свої кошти.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 580 | Додав: admin | Теги: продаж, маск, особняк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]