21:40
Плити для покриття доріг

Одним із важливих елементів у будівництві є якісні під'їзні шляхи, майданчики для складування великих вантажів, перевалочні пункти, розташування тимчасової інфраструктури будівельників. Для формування цих важливих складових використовують різноманітні засоби та будівельні матеріали зі збільшеним ресурсом експлуатації. До таких матеріалів можна віднести залізобетонні плити для постійних доріг і тимчасового використання.

Застосування залізобетонних дорожніх плит

Застосування дорожніх плит обумовлено їхньою підвищеною міцністю та зручністю поставки та укладання. Дорожні плити тимчасового призначення можуть використовуватись на одному будівельному майданчику кілька разів, а після завершення робіт консервувати або перевозити на інші об'єкти.

Доставка та складування дорожніх плит

Дорожні залізобетонні плити доставляють на будівельні майданчики за допомогою автомобільного вантажного транспорту, а віддалені об'єкти за допомогою залізничних складів. Розвантаження та монтаж дорожніх плит на об'єкті проводиться із застосуванням автокранів або установок маніпуляторів на машинах, що доставили дорожні плити. Після прибуття на будівельний майданчик, дорожні плити можуть монтуватись або складуватись до завершення підготовчих робіт.

Складування дорожніх залізобетонних плит здійснюється в стопки з попередньо прокладеними рядами. Дорожні плити тимчасового призначення можуть використовуватися кілька разів після їхнього демонтажу.

Переваги використання залізобетонних дорожніх плит

Економія часу під час будівництва. Використання залізобетонних дорожніх плит дозволяє економити час при влаштуванні покриттів і основ автомобільних доріг. Технологія монтажу дорожніх плит не потребує складних підготовчих та додаткових робіт.

Гарантія якості та надійність залізобетонних плит. Дорожні плити, що поставляються, відповідають обов'язковим вимогам, що застосовуються до якості ЗБВ. Усі вироби мають позначку технічного контролю на відповідність вимогам ДСТУ.

Терміни та умови виготовлення. Оптимальні терміни виготовлення та постачання блоків на об'єкт 7-15 днів з моменту розміщення замовлення на виробництво.

Дорожні залізобетонні плити є одним з найважливіших і значущих елементів в організації та здійсненні будівельних робіт при зведенні житлових та промислових споруд.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 285 | Додав: admin | Теги: дорога, покриття, плита | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]