13:33
Порада: як встановити дерев'яні вікна самостійно

дерев'яне вікно Вікна виготовлені з дерева на сьогоднішній день дуже популярні завдяки своїй міцності, зручності в експлуатації, екологічності та довговічності. Але ці властивості будуть доступними в повну міру, лише за умови правильної установки.

Професіонали, встановлюючи дерев'яні вікна, дотримуються певних правил і технологій. Також і ви можете роблячи, навіть це вперше, виконувати установку за певним порядком та успішно встановіть дерев'яну раму. Для початку перевірте та підготуйте місце, де має бути встановлене вікно.

Безпосередньо встановіть вікно у підготовлений отвір. Закріпивши вікно, приступайте до ізоляційних робіт по його периметру. Обов'язково врегулюйте те, як буде відриватися та закривається вікно. Далі зміцніть фурнітуру і приступайте до оздоблювальних робіт.

Самостійне встановлення вікон з дерева зазвичай здійснюється за допомогою монтажу наскрізним методом на дюбелі. Цей спосіб має безліч переваг. Після встановлення вікна в підготовлений отвір та його вирівнювання, воно більше не вилучатиметься і не буде змінювати своє положення. За допомогою дюбелів коробка міцно встає в отворі, не зміщується і не змінює положення. Також при установці за допомогою дюбеля дерев'яних вікон вам не потрібно використовувати інші інструменти або насадки для точності. Сховають всі недоліки, такі як, відколи дерева, біля головки шурупа і покращать декор вікна пластмасові заглушки.

дерев'яне вікно

Найкращий і точний етап - це встановлення фурнітури, так він передбачає наявність певних знань у встановлюючого. Тому треба порадитись на цьому етапі з висококваліфікованим фахівцем. Накопичений досвід допомагає монтажникам усувати дефекти та похибки.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 337 | Додав: admin | Теги: дерев'яне, встановлення, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]