07:23
Порожні вежі: в Чилі побудували оглядові вежі біля великого болота

чилі, оглядова, вежа, болото На півдні Чилі поблизу міста Коронель тамтешній архітектор побудував дві оглядові вежі. Споруди мають порожнини всередині, а зведені вони з дерев'яних решіток. Найцікавіше, що вежі пропонують панораму лише на навколишні болота.

Архітектор прагне відкрити "іншу красу", про яку часто забувають туристи, адже відвідують зазвичай лише міста, пише RealEstateNews.kr.ua/.

Будуючи дві оглядові вежі, архітектор прагне "вирівняти" кількість оглядових майданчиків, які розташовують зазвичай в містах.

Природні простори, такі як болотні угіддя, лимани, лагуни чи пагорби, часто стоять порожні та обділені увагою. Попри це, завдяки їхній мальовничості, такі громадські простори як оглядові вежі, здатні покращити якість життя місцевих та принадити сюди туристів.

Саме тому архітектор пропонує дві оглядові вежі, які розташовані на двох кінцях великого болота. Обидві споруди мають квадратну форму та невеличкий оглядовий майданчик нагорі.

З архітектурного погляду обидві вежі мають на меті довести теорію про те, що такі простори здатні виконати роль разової інвестиції, перетворивши подібні місця у консолідовані публічні простори.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 541 | Додав: admin | Теги: Чилі, оглядова, Вежа, Болото | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]