14:12
Проектування інженерних систем у лазні

Майже жоден заміський будинок не обходиться без лазні. Ця споруда не тільки задовольнить комфортну потребу в гігієні, але й чудово оздоровить ваше тіло, допомагаючи виконати велику кількість терапевтичних процедур за один прийом. Але для того, щоб ваша лазня доставляла вам тільки приємні враження вам необхідне проектування інженерних систем. Насамперед, необхідно вибрати та прорахувати необхідну потужність джерела теплопостачання.

Ринок печей для лазень не стоїть на місці і багато виробників пропонують свої конфігурації печей з різною тепловою потужністю та для різних джерел теплової енергії. Тут кожен вибирає за своїми можливостями, але слід обов'язково звертати увагу на характеристики печі та враховувати не тільки площу, яку необхідно обігріти, але і з якого матеріалу збудовано лазню.

Якщо ви вирішили зупинити свою увагу на електричній печі, то вам також буде потрібна допомога професіоналів, які виконають усі розрахунки щодо необхідної електричної потужності та проведуть роботи. Також для комфорту варто підвести в лазню холодне водопостачання, а проблему з наявністю гарячої води можна вирішити за допомогою установки електричного бойлера. Дане рішення допоможе встановити в лазні систему душу, що важливо для економії місця мийної.

Якщо немає можливості підведення централізованого водопостачання, можна організувати напірний водопровід за допомогою ємності об'ємом 300-400 літрів та встановлення насосної станції. Продумана та виконана якісно система каналізації зніме проблему відведення стічних вод. Використання якісних труб та фітингів допоможуть вам забути про проблеми ремонту.

Завдання інженерних служб допомогти вам виконати проектні роботи зі встановлення всіх необхідних комунікаційних систем таким чином, щоб ваше перебування в лазні було тільки позитивним.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 287 | Додав: admin | Теги: інженерна, лазня, Проект, система | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]