11:16
Рельєфні 3D-панелі для стін

Рельєфні 3D-панелі для стін

рельєфні 3D-панелі стіна Рельєфні 3D панелі є хорошим варіантом облагороджування стін вашого будинку. Вони можуть замінити фарбування стін або поклейку стін шпалерами. Власне кажучи, більш детальну інформацію про рельєфні 3D-панелі ви знайдете в інтернет-магазині https://texturo.com/, який також запропонує широкий вибір їхніх варіантів під будь-який дизайн.

Раніше було досить мало варіантів, якщо хотілося створити рельєф на стінах. Можна було нанести фактурну штукатурку і потім на ній продавити якийсь рельєф або малюнок. Також приклеювали на стіни гіпсові прикраси. Зараз, з появою 3D-панелей, стало можливим створити красиву і об'ємну обстановку всередині приміщення.

Пластик, бамбук, алюміній, шкіра, гіпс, дерево і його похідні: МДФ, ДСП, ДВП - це матеріали, які використовуються для виробництва рельєфних 3D панелей.

Переваги та недоліки 3D панелей

В наші дні дуже легко придбати декоративні панелі для стін хорошої якості та за помірною ціною, достатньо відвідати онлайн-магазин Texturo. До плюсів цих панелей можна віднести:

  • простоту установки;
  • великий вибір варіантів рельєфної обробки стін;
  • простота в догляді;
  • можливість приховати нерівності і дефекти базових стін;
  • також хороші звукоізоляційні та теплоізоляційні властивості, які пояснюються наявністю в структурі панелей деякої кількості повітря.

До мінусів цих панелей можна віднести те, що вони "з'їдають" частину внутрішнього простору, а також те, що екологічно безпечні панелі, виконані з екологічно безпечних матеріалів, таких як бамбук, дерево і шкіра, коштують дорого. Дешеві панелі з пластика і МДФ важко назвати повністю безпечними і екологічними. Проте оптимальним варіантом можна назвати гіпсові панелі, які є і натуральними, і водночас продаються за доступною ціною.

Способи застосування декоративних 3D панелей в будинку

3D-панелі мають рельєфну поверхню. Це дозволяє панелі виглядати по-різному при різному освітленні. Це можна використовувати, щоб домогтися приголомшливого ефекту. Разом з ними в дизайні може застосовуватися і декоративна цегла в спальні, яка придасть вашому дизайну оригінального шарму.

рельєфні 3D-панелі стіна

Також є декоративні панелі, зроблені у формі квадратів, які можна розташувати в шаховому порядку. При цьому вертикальне розташування може допомогти візуально збільшити висоту кімнати, а глянцеві панелі можуть допомогти візуально збільшити простір.

Якщо ви хочете використовувати об'ємні панелі в передпокої, то хорошим варіантом стануть шкіряні панелі або панелі під цегляну кладку. Якщо вам потрібні панелі для дитячої - хорошим варіантом стануть панелі з малюнком, що імітує мильні бульбашки. Для зони їдальні можна використовувати панелі, що мають колір, схожий з кольором меблів. Це дозволить створити спеціальну їдальню зону. А ось кухонний фартух краще не обробляти рельєфними матеріалами. Пояснюється це тим, що важко буде очистити поглиблення в рельєфі матеріалу від пилу і бруду.

Як правильно встановити об'ємні 3D панелі?

Для початку варто знати, що панелі з будь-якого матеріалу повинні пробути в приміщенні не менше двох діб. А малюнок, який планується створити на стіні, потрібно спочатку викласти на підлозі.

Для прикріплення панелей до стіни використовуються рідкі цвяхи, шурупи саморізи, а також плитковий клей.

Вибір способу кріплення панелей залежить від їхньої ваги, яка в свою чергу залежить від матеріалу, який використовувався для виробництва панелей. Є ще різновид панелей, які з'єднуються за принципом шип в паз. Такий метод використовується при укладанні ламінату. Якщо ви хочете використовувати плитковий клей, то треба не забути потім виконати затирку швів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1420 | Додав: admin | Теги: 3D-панель, стіна, рельєфні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]