17:06
Рольставні - відмінний захист будинку

рольставні Цікаво, що слово рольставні перекладається, як віконниці на коліщатках. Вони можуть захистити вас не тільки від небажаних гостей і навіть снайперів, а й від атмосферних явищ, шуму та сторонніх очей.

Наскільки надійний цей захист, судіть самі. Наприклад, сучасні двокамерні склопакети здатні зберегти тепло на 20%, а рольставні виконати функцію третього скла. Особливо це важливо для власників заміських будинків, де питання опалення та збереження тепла особливо важливе. Економія палива для обігріву будинку буде дуже високою. Те саме стосується й зниження рівня шуму.

Рольставні в опущеному вигляді можуть знизити рівень шумових ефектів на 20%, що, напевно, припаде до душі жителям великих міст, особливо тим, хто живе на центральних, жвавих вулицях.

рольставні

Що стосується грабіжників, то на сьогодні вони вважають за краще не зв'язуватися з тими будинками, де встановлені рольставні. Їх просто так не відкриєш, не допоможуть і ломик із фомкою. Кусачками так само їх не здолати. Для того, щоб їх розкрити, знадобляться серйозніші інструменти, наприклад, болгарка. Але й тут є свої незручності, пиляти доведеться надто довго. Та й носити з собою подібну пилку не дуже зручно.

Які рольставні, найкраще вибрати?

На сьогоднішній день на ринку представлені рольставні, в основному німецьких та італійських виробників. І якщо їх порівнювати, то італійські практично вдвічі легші і дешевші, але вони менш міцні.

Справа в тому, що в Італії рольставні призначені для захисту від сонця, тому вони оснащені термоізоляцією і чудово переносять спеку. Ці рольставні чудово підійдуть для захисту вітрин.

Німецькі рольставні, так само зроблені з алюмінію, але якість їх набагато краща. Є й сталеві рольставні, що виготовляють їх з оцинкованого листа. Що, власне, і відрізняє їх від італійських. Крім того, їх покривають вінілом, щоб не вигоряли. А термін гарантії надається на п'ять років.

Для наших кліматичних умов і для ваших цілей, потрібно вибирати рольставні більш ретельно. Якщо ви хочете отримати захист від сонця, пилу та шуму, то італійські рольставні вам цілком підійдуть. А якщо ви хочете отримати серйозний захист для вашого будинку, краще придбати німецькі, сталеві.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 301 | Додав: admin | Теги: будинок, захист, рольставні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]