17:08
Що являють собою двері прихованої установки: властивості

Двері прихованої установки – споруда з унікальним коробом та поверхнею, яка дає можливість замаскувати конструкцію на фоні внутрішнього простору. Для більшого ефекту можна помітити всі компоненти, включаючи ручки.

Параметри прихованих моделей:

  1. Унікальний різновид дверної коробки, який не вимагає кріплення наличників. Щілина між стіною і коробкою забирається за допомогою шпаклювального матеріалу або іншої сировини. Відсутність наличників допомагає досягти єдиного рівня споруди із зовнішнім шаром стіни.
  2. Можливість проведення оздоблювальних робіт. Залежно від причин поверхню можна шпаклювати, пофарбувати або зробити обклеювання шпалер. Такі споруди часто використовуються як деталь декору об'єкта з оригінальною обробкою.
  3. Приховані петлі. Непомітними конструкції стають за рахунок того, що використовуються спеціалізовані кріплення до коробки. Прихована система має велику популярність і часто використовується при встановленні внутрішніх дверей. Переважно маскуються рото-двері, що характеризуються поворотно-відкатним пристроєм.
  4. Непомітні ручки для відкривання та закривання. Для маскування застосовуються вмонтовані системи, що використовуються у розсувних стулках. При грамотному підборі продукту виріб практично непомітний для очей.

Вищезгадані вимоги дають можливість зрозуміти відмінність між класичними рішеннями та дверима прихованої установки.

Рекомендації щодо придбання

При підборі даної продукції, важливо дотримуватися кількох ключових рекомендацій.

Позначимо основні:

  1. Завчасно визначтеся з сировиною та оздобленням решти приміщення, щоб фахівець мав можливість точно підібрати вид прихованих дверей.
  2. Придбайте виріб до фінішного оздоблення площі об'єкта, що залишилася.
  3. Підбирайте модель, яка відповідає класичним параметрам, щоб не допускати зайвих витрат. Виняток – ситуації, коли традиційні конструкції не підходять.
  4. Розрахуйте товщину покриття для підлоги. Ця характеристика грає велику роль при встановленні. Шукаєте, де замовити вбудовані двері прихованого монтажу: https://triodveri.ua/skritie-dveri/.
  5. Визначтеся зі стороною відкривання та способом відкриття. Це визначає локалізацію монтування петель та впливає на виробництво короба.

Також можна придбати дверні конструкції з промисловим оздобленням або застосовувати підготовлену поверхню (наприклад, оброблене ґрунтувальним матеріалом).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 470 | Додав: admin | Теги: установка, прихована, двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]