18:45
Що робити, якщо алмазне лезо погано ріже?

алмазний інструмент Лезо може не різати через цілу низку причин. По-перше, характеристики леза не підходять для матеріалу, який ріжуть. Оператор повинен вивчити сегменти алмазного леза з лупою, щоб з'ясувати, чому лезо не ріже.

Якщо виявить, що поверхня сегмента є гладкою і алмази не виступають, то може бути алмази занадто пухкі, або сильно пов'язані з диском, або швидкість лопаті занадто висока. З іншого боку, оператор може побачити, що алмази виступають надмірно та слабко пов'язані з основою. Також може бути, що сам диск недостатньо стійкий до абразивного різання матеріалу. Або, можливо, поєднання алмаз/зв'язок не підходить для застосування в цих умовах.

Якщо оператор розглядає поверхню сегмента і вважає, що багато алмазів відсутні, то можна з упевненістю припустити, що ударна міцність алмазу є недостатньою для даного типу робіт, або поєднання алмазу/зв'язок не підходить для обробки даного матеріалу. Оператор може знайти алмази на своєму місці, але з аномально великою кількістю переломів або подрібнених кристалів. Лезо може різати добре спочатку, але швидко зноситься, тому що алмази занадто рихлі, або лезо піддається надмірному ударному навантаженню.

Лезо ріже добре спочатку, але потім уповільнюється і зрештою зупиняється. Оператор виявляє, що алмази на місці, але гладкі або мають плоскі вершини і досі виступають над поверхнею диска. У цьому випадку алмаз може бути занадто ударостійкий, занадто великий розмір сітки, мати занадто високу концентрацію, або алмази з якоїсь причини не випали, коли повинні були, змінитися іншим шаром.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 323 | Додав: admin | Теги: інструмент, Алмазний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]