17:28
Що таке магнітні свердлильні установки?

магнітна свердлильна установка Магнітні свердлильні верстати створені спеціально для роботи у важкодоступних місцях. Вони незамінні як у виробництві, так і під час виконання ремонтних робіт під водою. На агрегат може бути встановлене свердло корончасте або спіралеподібне. Перше використовують для створення отворів діаметром до 150 мм або під час роботи з товстими поверхнями. За допомогою другого створюють отвори до 32 мм у діаметрі.

Область застосування свердлильних верстатів на магнітній подушці

Верстат свердлильний на магнітній подушці дуже зручний при виготовленні металоконструкцій (мостів, колон), нарізанні різьблення під час ремонтних робіт, свердлінні трубних заготовок, фрезеруванні, дзеркуванні. Працює від звичайної розетки 220Вт. Він компактний та має невелику вагу, за рахунок чого його легко переміщати. Важливою особливістю є здатність повертати станини навколо осі.

Даний вид верстатів може кріпитися на різних поверхнях, товщина яких повинна бути не менше 6 мм, і під будь-яким кутом. Під час використання він фіксується на поверхню потужним електромагнітом потужністю до 26 кН. Якщо поверхня хитка або нерівна, для роботи верстата передбачені вакуумні та ланцюгові фіксатори.

Розрізняють три види верстатів з гідравлічним (застосовується під водою), пневматичним (у зоні з підвищеною небезпекою ураження струмом) та електричним (у місцях із постійним джерелом енергії) приводом. Найпопулярніші верстати - з потужністю двигуна до 1400 Вт, вагою до 16 кг і фіксованими оборотами. У бюджетних варіантах верстатів кількість оборотів становить від 250 до 600.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 361 | Додав: admin | Теги: свердлильна, установка, магнітна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]