23:14
Системи відеоспостереження - основа безпеки сучасної людини

Попит на охоронні послуги зростає з кожним роком. Багато людей сьогодні довіряють власну безпеку відеоспостереженню та пультовій охороні. Давайте поговоримо про деякі моменти, які стосуються відеоспостереження. Системи відеоспостереження найчастіше використовуються укупі з забезпеченням контролю доступу або іншими системами захисту. До речі, сучасний IP відеонагляд і його монтаж та установку за прийнятними цінами в наш час можна замовити онлайн на сайті ipcs.com.ua.

Як відомо, психологи запевняють, що порушники закону і порядку можуть відмовитися від "чорної справи" тільки від одного виду записуючого приладу. Тому іноді разом зі справжнім обладнанням монтують муляжі. Запис з камери відеоспостереження може послужити як доказова база в суді.

Встановивши систему відеоспостереження, ви зможете вирішити багато завдань. Камера, встановлена в квартирі, виконає охоронні функції - захистить житло від зазіхань непорядних людей. Вдосконалені системи дозволять швидко передати власникові заміського будинку інформацію про знаходження на його території сторонніх осіб підозрілої зовнішності. Все просто: на телефон власника котеджу прийде повідомлення, до якого будуть прикріплені знімальні кадри. Також домашні відеокамери дозволять вам стежити за тим, як няня проводить час з вашою дитинкою, як "почуває себе" автомобіль, припаркований на території і так далі. Керівники офісів і підприємств, встановивши камери зовнішнього спостереження, отримають можливість переглядати кадри про те, як трудиться робочий персонал за їхньої відсутність.

Системи бувають цифровими та аналоговими. Перші мають відмінну якість зображення, тому є більш популярними. Камери бувають купольними, модульними, корпусними і так далі. Обрати необхідний для вас варіант допоможе фахівець. Вибір залежить від багатьох факторів: завдання відеоспостереження, специфіки самого приміщення і особливостей монтажу. У затемнених приміщеннях рекомендується ставити камери з чорно-білим зображенням, а в світлих — кольорові.

Для запису сигналу часто використовують цифровий відеореєстратор. Це свого роду комп'ютер, обладнаний жорстким диском, материнською платою і мікропроцесором. Інформація відображається на екрані стільникового телефону, телевізора або комп'ютера.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1880 | Додав: admin | Теги: IP відеонагляд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]