12:37
Склад та застосування стінових блоків

стінові блоки Сьогодні практично всі багатоповерхові будинки будуються із сучасного матеріалу – армованого бетону. В принципі даний вид бетону відрізняється міцністю і довговічністю, але в нього дуже низькі характеристики тепло- і шумоізоляції. Саме тому більшість мешканців квартир зараз намагаються якнайшвидше перебудовувати своє житло або купувати нові будинки. При цьому має місце тенденція постійно зростаючої популярності будинків зі стінових блоків. Будинки з блоків мають чудові показники шумоізоляції, відрізняються меншою теплопровідністю тощо.

До речі, склад блоків безпосередньо впливає на той факт, що ремонт в новобудові можна зробити в найкоротші терміни!

Сьогодні на ринку представлено декілька видів стінових блоків. Вони відрізняються не лише розмірами, а й технологією виробництва. Це можуть бути пінобетонні блоки та газосилікатні блоки. Обидва види блоків виготовляються з пористого бетону. У першому випадку до складу блоку входить цемент вода та звичайний пісок, а у другому випадку використовується спеціальний кварцовий пісок.

Склад блоків

Серед компонентів, з яких виготовляються стінові блоки, можна зустріти не лише традиційні цемент пісок та воду, але й деякі додаткові добавки. Так, наприклад, в газосилікатні блоки додається вапняний та алюмінієвий пил. Подібні компоненти безпосередньо впливають на морозостійкість матеріалу, його міцність та довговічність.

Газобетон – штучний камінь, який виготовляється лише на підприємствах із застосуванням складного обладнання. Газобетон має закриті пори, і тому його легко відрізнити від пінобетону – він не тоне у воді. Обробку газобетону проводять звичайними інструментами. Він чудово пиляється, стругається і свердлиться. У нього також легко забивати цвяхи, скоби. І треба зазначити, що з часом газобетон стає тільки твердішим, його міцність з терміном використання тільки підвищується. Він не горить і є екологічно чистим матеріалом.

Сьогодні є ще один тип блоків, які називаються керамзитобетонні блоки. До їхнього складу, крім води, входить ще й керамзит. Ці блоки також не схильні до горіння, не руйнуються і досить міцні.

стінові блоки

Найчастіше з керамзитобетонних блоків зараз будують заміські будинки та дачі. Цей матеріал чудово справляється з нашим кліматом і з усіма атмосферними негараздами.

Зазначимо, що будівництво будинків із стінових блоків відрізняється високою швидкістю, економією часу та матеріалу (у даному випадку немає необхідності класти багато розчину між блоками, як це часто буває у випадку з цеглою).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 327 | Додав: admin | Теги: стіновий, блок, склад, застосування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]