18:27
Скляні перегородки - стильне і альтернативне рішення

Ухваливши рішення зробити ремонт у квартирі своїми руками, ніяк не обійтися без порад фахівців. Відмінний варіант - відвідати майстер-клас і для цього зовсім не обов'язково виходити з дому. Досить заглянути на сайт і отримати професійні поради онлайн, як з капітального будівництва, так і з ремонту квартир і будинків будь-якої складності.

З недавніх пір, при ремонті квартир, особливою популярністю стали користуватися перегородки зі скла. В оформленні офісних приміщень їх використовують більше двох десятиліть. Але, з розвитком інноваційних технологій, скло стало одним з універсальних матеріалів. Скляний декор є самим незвичайним способом додати своєму житлу унікальність і неповторність.

Завдяки дизайнерським розробкам, скляні перегородки, найчастіше, стають витвором мистецтва. З їхньою допомогою вдається не тільки елегантно і досить просто зонувати велике приміщення, але і зберегти в ньому необхідну освітленість. Найбільш затребуваними є стаціонарні перегородки.

Вони представляють із себе суцільно скляні конструкції і володіють прекрасною звукоізоляцією. Відмінно підходять для виділення в кімнаті особистого простору, досить використовувати скло з матовим покриттям. Мобільні - дають можливістю час від часу змінювати простір приміщення, створюючи окремі куточки. Недолік - невисока звукоізоляція.

Перегородки-трансформери - розсувні і "гармошки". З їхньою допомогою легко одним рухом руки, можна змінювати простір кімнати. Можна зробити його єдиним цілим, а можна і зонувати. Тим самим, з'являється можливість, за своїм бажанням, міняти зовнішність приміщення. При цьому, відпадає необхідність навіть косметичного ремонту. Скляні перегородки розділяються на каркасні і безкаркасні.

У першому випадку застосовується ударостійке скло, з товщиною не менше 5 мм. Для безкаркасних використовується скло загартоване, товщиною від 8 мм. Однак, найміцнішими і довговічними є комбіновані перегородки, які мають переваги каркасних і безкаркасних перегородок.

Дизайн скляних перегородок дуже різноманітний. Використовуючи піскострунний малюнок, можна на склі втілити будь-які дизайнерські задуми, створити чудові картини за власними ескізами. Безсумнівний плюс - висока вологостійкість і довговічність.

Вітражі створюють приголомшливий ефект, особливо, з використанням дзеркальних вставок. Відмінним рішенням є установка скляної перегородки в суміщеному санвузлі, прекрасно зонуючи його. Єдиною проблемою, в цьому випадку, стає гаряча рушникосушка, об яку можна обпектися. Щоб уникнути цього, необхідно використовувати сучасний захист — термочохли.

Установка перегородок не представляє особливої складності, досить запастися всім необхідним матеріалом та інструментом (спеціальний клей, рівнемір, ватерпас, болгарка, шпатель і кельму).

Скляні перегородки надають будинку неповторність та індивідуальність, чарівність і легкість.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1294 | Додав: abel | Теги: перегородки із скла, Скляні перегородки, скло в інтер'єрі, зонування склом | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]