18:37
Стеля у квартирі: яку вибрати

стеля квартира Кожен, хто хоч раз робив ремонт стелі, знає, що натяжна стеля візуально сама рівна, проста та швидка в монтажі. Гіпсокартон має цілу низку специфічних нюансів при установці (в результаті собівартість зростає в процесі монтажу іноді в рази). Підвісна стеля вимагає ще більших витрат, нехай навіть незамінна при великій кількості комунікацій над головою; дерев'яна - корисна, але надто "радянська" і похмура; фанера та ДСП взагалі поза обговоренням. Ваше рідне місто в цьому відношенні не виняток, а тому вам варто пам'ятати про ці аксіоми.

Провівши ревізію в Інтернеті та у знайомих, я чітко вирішив: "тільки французька натяжна стеля!". Основне нарікання до "плівкової стелі" - запах хімії після установки. Сила та стійкість запаху прямо пропорційна ціні (якості) використаного матеріалу. Китайська, німецька та бельгійська були відкинуті при наданні зразків, оскільки не увійшли до симбіозу з моїм органом нюху. "Француз" у цьому аспекті вигравав із великою перевагою! Незважаючи на цінове навантаження 30-40%, тендер залишився саме за ним.

Встановили ввечері того ж дня, коли було укладено договір. Аромату полівінілхлориду я майже не відчув - ні при встановленні, ні потім. Ура - ідеально рівна стеля готова! Я був задоволений рівно 3 дні! Допоки ще не з'ясував, що тепер мене чує все місто! Як виявилося, - натягнуте полотно виконує роль динаміка! Проведення демонтажу, шумоізоляції та повторного монтажу підвищило ціну стелі рівня інших варіантів. А запашок таки був...

стеля квартира

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 300 | Додав: admin | Теги: квартира, стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]