10:47
Сучасний дизайн ванної кімнати


Сучасний дизайн ванної кімнати доставляє найбільше труднощів. По-перше, коли ванна кімната в квартирі, має дуже маленькі розміри, що не завжди дає можливість реалізувати всі наші ідеї. Але при цьому ми хочемо зробити ванну кімнату максимально функціональною, та ще й досить привабливою.

Також створює великі складнощі кількість комунікацій, без яких сучасний дизайн ванної кімнати уявити не можна. Мова йде про електрику, каналізації, опалення квартири та системі водопостачання. Щоб труби каналізації та водопостачання не псували дизайн ванної кімнати, а й були завжди легко доступні на випадок аварійної ситуації, потрібно провести чимало складних робіт і проявити чимало кмітливості.

Керамічна плитка для сучасного дизайну ванної кімнати, сьогодні вважається найпопулярнішим обробним матеріалом для стильного дизайну ванної кімнати. Плитка має безліч тонів, вона легко миється і довговічна. Але так само має певні нюанси. Наприклад чим більше саме приміщення, тим крупніша повинна бути плитка і навпаки. Якщо приміщення маленьке, то облицьовувати стіни великою плиткою небажано так як це буде виглядати зовсім безглуздо. Так само модно використовувати плиткові панно з різними за тематикою малюнками. Ще ванну кімнату можна обробити мармуром.

Сучасний дизайн ванної кімнати дуже залежить від колірної гами, яку ви для нього виберете. За допомогою кольору можна розширити розмір приміщення. Наприклад, ванна кімната буде виглядати більш широкою, якщо всі поверхні викласти світлою плиткою. Чим більше застосовувати в оздобленні матеріалів світлих і ненасичених кольорів тим більше ви досягнете відчуття затишку.

Найбільш популярні останнім часом стали варіанти обробки ванної такі кольори: як блакитний, кремовий, персиковий, червоний, лимонний і беж.

Що стосується освітлення, то саме ванна повинна бути саме добре освітленим приміщенням в будинку. Ви повинні добре себе бачити, щоб мати можливість привести в порядок свою зовнішність. Світильники для ванної повинні не тільки забезпечувати яскраве світло, але також бути стійкими до вологи.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 5777 | Додав: admin | Теги: дизайн ванної кімнати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]