00:26
Технології у каркасному будівництві: ремесло як мистецтво

каркасне будівництво Для кожного будинок - це більше, ніж якісно виконана робота, це джерело художньої гордості. Пиломатеріали, які створюють каркас вашого будинку, забезпечують природну красу та внутрішнє тепло. Почуття "спілкування" з деревом - те почуття, яке приваблює багатьох в ідеї володіння каркасним будинком. Як тільки ваш будинок почне набувати форми, гордість за творчість майстрів все більше ставатиме вашою гордістю за свою власність.

Коріння традицій

На будівельному ринку використовують традиційні прийоми будівництва каркасних будинків для того, щоб створювати життєвий гармонійний простір. Кожне поєднання має свій характер, кожна кроква просякнута багатовіковими традиціями. Через технологію каркасного будівництва ми можемо проектувати будинки, які відповідатимуть модному стилю, зберігаючи при цьому природну елегантність та естетичність.

Деталі мають значення

При першому погляді на будинок нічого особливого ви, можливо, і не помітите, але, придивившись уважніше, можна побачити хитромудрі деталі, які йдуть у кожному з'єднанні. Будь то комплексна кроквяна система або область стелі на вашій кухні, кожен брус, кожна кроква має характер. Коли фахівці проектують будинок, вони звертають особливу увагу на кожен елемент з'єднання для надання більшої міцності та витонченості майбутньому будинку.

каркасне будівництво

Породи деревини

Краса вашого каркасного будинку - це прямий наслідок якості деревини та технології його підготовки. У виготовленні будинків використовуються такі породи деревини як дуб, модрина або сосна вищого ґатунку, оброблені спеціальними антисептиками, що дозволяє експлуатувати такий будинок до 100 років.

Дуб - це дерево з густою листяною кроною, яке використовувалося для будівництва традиційних каркасних будинків протягом століть. Одна з причин полягає в тому, що дуб має підвищену міцність на зсув. Це дозволяє використовувати менші за площею поперечного перерізу бруси, що зменшує вагу будівлі та навантаження на фундамент.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 237 | Додав: admin | Теги: будівництво, каркасне | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]