17:53
Тротуарна плитка: що варто знати

Тротуарна плитка: що варто знати Більшість людей є пішоходами і пересуваються у всіх населених пунктах чітко відведеними для ходьби місцями. Простіше кажучи, тротуарами розташованими, по обидва боки вулиці для пересування в той чи інший бік. Як правило, тротуар має тверде покриття та найчастіше асфальтований, так само як і основна проїжджа частина вулиці. Хоча останнім часом для оформлення тротуарів використовується тротуарна плитка як сучасний практичний матеріал для покриття не тільки тротуарів, але й вулиць, а також підходів до будівель і стежок в домі. В Україні купити тротуарну плитку високої якості за помірною ціною можна онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-ресурс goldmandarin.com.ua.

Тротуарна плитка: переваг використання

Насамперед слід зауважити, що обслуговувати тротуарну плитку досить легко. До того ж на противагу асфальтовому покриттю вона не створює перешкод для газообміну рослин та їх живлення водою.

Виготовляється плитка з різних матеріалів. Бетон вважається класичним матеріалом із найпростішою технологією виготовлення. Тим не менш, широко використовуються й інші технології, такі, як:

  1. обпалена глина;
  2. натуральний камінь.

У першому випадку матеріал зовні нагадує покрівельну черепицю, а в другому – натуральний камінь. Окрім того дерев'яна тротуарна плитка, незважаючи на свою популярність і простоту, нещодавно лише з'явилася на ринку, і має великий попит у певної частини населення. Взагалі, в "облагоджуванні" пішохідних зон тротуарну плитку заслужено вважають затребуваним матеріалом. Значною мірою сприяє цьому величезна кількість:

  • фактур;
  • кольору;
  • форм плитки.

Оптимально та гармонійно підібране поєднання всіх вищевказаних параметрів надає акуратний доглянутий вигляд літньому майданчику, міській вулиці, входу в магазин або будь-яким іншим об'єктам інфраструктури чи ландшафтного облаштування котеджного будинку.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 691 | Додав: abel | Теги: тротуар, Тротуарна, плитка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]