00:41
Екологічний проєкт "Соняшник" створили в Італії

умбрія екологічний проєкт соняшник талія В місті Умбрія, яке вважається "зеленим серцем" Італії, створили унікальний екологічний проєкт, який захоплює своєю неповторністю.

Проєкт "Соняшник" розроблений для італійського регіону Умбрія, який відомий своїми сільськогосподарськими угіддями та жовтими полями соняшника. Хвилі аномальної спеки стають у цій місцевості все більш частими та екстремальними. Будинки підняті над землею, щоб мінімізувати втручання в біорізноманіття навколишнього середовища

Сонячні панелі на пелюстковому даху дому обертаються на датчиках для максимального впливу сонця.

Завдяки круговій структурі проєкту, будинок обертається навколо сонця як справжня квітка, виробляючи на 40% більше енергії, ніж статичні панелі.

Енергія, яка не використовується, може подаватися в електромережу або зберігатися в акумуляторі. Дощова вода збирається і використовується для зрошення території та особистої гігієни.

На поверсі будинків розміщені апартаменти з двома або трьома спальнями, а кожна будівля може складати три поверхи. Масштабованість проєкту відкриває можливість створення кліматично-позитивного сусідства, натхненного соняшниковими полями, щоб уникнути перенаселення та максимізувати вплив сонячного світла.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 471 | Додав: admin | Теги: проєкт, екологічний, італія, умбрія, Соняшник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]