14:24
Валерія на підйомному крані завантажила меблі в свою нову квартиру

У співачки Валерії та її чоловіка Йосипа Пригожина прислів'я "Обіцяного три роки чекають" виправдалося на всі сто. Ще в 2010-му вони змогли розширити житлову площу в Москві, купивши до своєї "трійці" аналогічну сусідню. А ремонт затіяли, щоб перетворити обидві квартири в одну, з'єднану просторою кухнею. Закінчити планували до 17-квітня 2011 року - дня народження Валерії, але не вийшло.

"Ми вибрали відомого англійського дизайнера Габана ПРО'Кифа, який придумував інтер'єри для Елтона Джона, Альони Долецької, російських олігархів, - розповів" СтарХіту "Пригожин. - Габа запропонував влаштувати квартиру-трансформер. Замість стін - розсувні панелі. Їх можна прибирати і робити єдиний простір. Англійський дизайнер порадив закуповувати необхідне для ремонту за кордоном. Саме через це і виник "довгобуд" - очікування предметів інтер'єру тривало місяцями. До речі, всі меблі - ексклюзив від англійського тесляра Пола Гловера ".

Піднімати її на 8-й поверх довелося з будівельним краном через балкон: у ліфт не влазила. І ось на минулому тижні завезли останній диван. Залишилось розставити меблі, тоді подружжя покинуть знімну квартиру. Основний стиль житла - модерн. Стіни, панелі, трирівнева стеля з підсвіткою - кольору слонової кістки. У квартирі клімат-контроль, парогенератори, зволожувачі повітря. "Єдине, чого не буде в будинку, - це роботи! Від студії звукозапису ми відмовилися", - сміється Йосип.

Нагадаємо, що у зоряного подружжя є ще квартира в Дубаї, куди вони теж не можуть ніяк в'їхати - через проблеми з правами на власність

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 2191 | Додав: adminA | Теги: Валерія, нова квартира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]