18:58
Вартість повітряного опалення


Система опалення будинку повітрям з кожним роком стає популярнішою. Але ціна цієї системи є великою перешкодою на шляху покупки системи багатьма покупцями.

Кінцева ціна повітряного опалення включає вартість усіх креслень і розрахунків проекту, витрати на необхідний матеріал з обладнанням і його подальший монтаж.

Перед тим як замовити все устаткування для капітального ремонту квартири буде правильним рішенням прорахувати вартість всіх робіт і устаткування таких як радіатори, труби та інше, що призначене саме для вашого будинку заздалегідь.

Для цього можуть бути потрібними дані про будинок, в який буде встановлюватися система обігріву повітрям. Це площа будинку, кількість вікон і дверей, кількість і розмір опалювальних кімнат. Так само потрібні будуть дані про кліматичні умови місцевості, де стоїть будинок.

Перші пункти можна взяти з документації вашого будинку. А погодні умови фахівці самі уточнять і зроблять попередні розрахунки. На підставі цих даних буде розрахована теплова втрата будинку, потужність нагрівача, протяжність повітряводу і кількість проточних грат.

На сьогоднішній день на ринку представлений величезний вибір систем повітряного опалення. В залежності від фірми виробника ціна на обладнання може відрізнятися. Так само слід зазначити, що вітчизняні фірми виробники за показниками та якістю обладнання не поступаються зарубіжним аналогам.

Якщо ви не можете вибрати необхідне обладнання або прийняти рішення, ви можете звернутися за порадою до виробників даного обладнання.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2768 | Додав: admin | Теги: повітряне опалення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]