11:57
Вибираємо шпалери для передпокою

Передпокій - це одне з найважливіших приміщень вашого будинку. Воно є першим при вході в будинок і останнім при виході з нього. Зовсім не дивно, що саме тут найбільше збирається бруду. На цей фактор необхідно звернути увагу при виборі шпалер. Давайте розберемося в деяких практичних рекомендаціях, з якими ви без проблем підберете підходящий матеріал для даної кімнати.

Бажано не вибирати для передпокою світлі шпалери, тому що в цій кімнаті залишаються бризки від парасольки або від знятого брудного одягу після дощу. І якщо у вас є дитина, вона може ненавмисно торкнутися стіни брудними долонями. Найкраще буде, якщо ви купите шпалери миючого типу. Вони дуже високоякісні, таке покриття можна досить часто протирати вологою ганчіркою.

Якщо шпалери матимуть великий, яскравий малюнок, тоді в кімнаті створиться відчуття малого простору. Покриття з вертикально розташованими смужками візуально збільшать висоту приміщення.

Деякі рекомендації щодо вибору

На даний момент існує велика кількість шпалер під фарбування, завдяки чому можна поміняти колір стін у бажаний тон. З цієї причини не варто купувати дорогі матеріали. У передпокої найчастіше трохи світла, так що від темних кольорів варто відмовитися. Також необхідно передбачити кольорове оформлення решти предметів у приміщенні. Запам'ятайте - основний колірний фон в обов'язковому порядку повинен поєднуватися з кольором стелі і предметами меблів.

Пам'ятайте головне - передпокій це важлива складова вашого будинку. Не женіться за наймоднішими тенденціями. Постарайтеся створити затишок і гармонію, які кожен день будуть зустрічати вас як тільки ви ввійдете додому.

Розглянувши наші рекомендації з вибору оздоблювальних матеріалів для передпокою, ви сміливо можете йти в будівельні магазини і купувати шпалери, які сподобалися вам.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1428 | Додав: admin | Теги: шпалери для передпокою | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]