14:14
Вибираємо журнальний столик: корисні поради

Журнальні столики - дерев'яні та металеві, великі і маленькі, круглі і довгасті - завжди були важливим елементом, без якого не можна обставити інтер'єр квартири дійсно гармонійно. І хоч наші в дні столики випускаються з найрізноманітніших матеріалів, найпопулярнішими все ж залишаються журнальні столики з дерева.

Дизайнерські столики з масиву дуба надають інтер'єру особливий шик, вони міцні і надійні, естетичні і довговічні. Зрозуміло, столики з масивного дерева цінних порід коштують недешево. До того ж вони досить великовагові. З цих двох причин, вибір багатьох людей падає на столики з МДФ - нешкідливого для здоров'я натурального матеріалу, який своїми декоративними якостями нітрохи не поступається деревині, однак куди більш дешевий і значно легший.

Якщо Ви шукаєте меблі високого класу за привабливими цінами, то Вам варто звернути увагу на продукцію фабрики, яка вже багато років користується попитом у споживачів.

Сучасне обладнання дає фабриці можливість випускати меблі, які відповідають європейським стандартам. При цьому ціни на журнальні столи та корпусні меблі, вироблені фабрикою, набагато нижчі, ніж ціни на аналоги, які випускаються в Європі.

Вибираючи журнальний столик, варто врахувати, що розмір його стільниці повинен підбиратися в залежності від розмірів приміщення. Якщо ж Ви хочете, щоб столик був не просто красивим елементом інтер'єру, але і мав підвищену функціональність, то варто вибрати модель, оснащену додатковими полками і навіть ящиками.

Для любителів стилю хай-тек хорошою альтернативою журнальному столику з дерева стане більш сучасний його варіант, виконаний зі скла і алюмінію. Незважаючи на свою крихкість, скляні столики дуже міцні і здатні виконувати свої функції цілком успішно.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1234 | Додав: admin | Теги: журнальний столик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]