00:05
Відкоси для пластикових вікон: що варто знати

відкоси пластикове вікно  Пластикові відкоси на вікна та грамотне їх оздоблення – це дуже важливий момент при монтажі пластикових вікон. Відкіс є отвір, в який і вставляється вікно. Після демонтажу, як би акуратно не намагалися працювати робітники, все одно віконні отвори зазнають руйнування: з'являються тріщини та вибоїни, які треба обов'язково закласти. Без грамотної обробки та монтажу відкосів навіть найунікальніше у дизайнерському рішенні вікно, виглядатиме як незакінчене та неакуратне.

Відкоси для пластикових вікон бувають різних видів, наприклад, з дерева, гіпсокартону або пластику. Самостійна установка відкосів та їх оздоблення – це дуже трудомісткий процес, що вимагає спеціалізованих знань. Тому краще завжди цей вид робіт довірити фахівцям.

Сьогодні найдешевшими та популярними для вікон вважаються пластикові відкоси. Дизайнери люблять цей вид матеріалу, тому що він дозволяє реалізувати оригінальні інтер'єрні рішення.

відкоси пластикове вікно

Монтаж пластикових відкосів на вікна – це дуже легкий та швидкий процес. При цьому панелі не доведеться фарбувати та додатково обробляти, та й догляд за ними дуже простий – при забрудненні достатньо протерти вологою ганчіркою.

Сьогодні, в основному, в будинках монтуються пластикові вікна, і встановлення відкосів із пластику якраз і є найкращим рішенням у всіх планах: у дизайнерському оформленні, схожості структури матеріалів, швидкості монтажу.

Монтаж здійснюється за наступною схемою

Спочатку вирізують із пластику необхідні по ширині смуги. Потім панелі фіксуються у певному положенні за допомогою спеціальних інструментів та за допомогою рідких цвяхів до поверхні відкосу. Далі, спеціальними куточками закривають торці між стіною та відкосом.

Для професійного монтажу потрібен якісний ПВХ-матеріал, який дуже стійкий до механічних пошкоджень та впливу ультрафіолетових променів. Сьогодні майстри рекомендують двосторонні сендвіч панелі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 350 | Додав: admin | Теги: вікно, пластикове, відкоси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]