12:21
5 причин купити квартиру в новобудові

квартиру в новобудові Коли мова заходить про покупку житла, завжди виникає питання, що краще, купити квартиру в новобудові або стару, яка була у використанні?

Якщо детально розібратися, можна сміливо назвати не менше 5 причин, купити квартиру в новобудові. Одна з причин - це вигідна вартість квартир в новобудові. Щоб залучити потенційних покупців солідні забудовники використовують взаємовигідну цінову політику, а саме систему знижок і розстрочку. Наприклад, покупцям пропонується можливість купити квартиру в ще тільки анонсованої новобудові на стадії риття котловану або спорудження фундаменту.

Якщо клієнт готовий внести 100% передоплату в таке будівництво, він отримує велику знижку, яка дозволяє значно заощадити на покупці. Якщо у вас немає необхідної суми, щоб внести відразу, ви можете скористатися розстрочкою від забудовника, яка надається на термін до закінчення будівництва при 50% передоплаті. При таких угодах в новобудові можна купити набагато більше квадратних метрів високоякісного житла, ніж за ті ж гроші на вторинному ринку.

Друга зазначення причини купити новобудову

Друга з 5 причин, через які вигідніше купити квартиру в добротній новобудові - це сучасні будівельні технології та європейські планування. Світлі, просторі апартаменти з високими стелями, великими панорамними вікнами набагато перевершують за багатьма критеріями старе житло. У нових квартирах грамотно використано простір, передбачені просторі функціональні кухні, ванні кімнати і лоджії.

У багатьох сучасних житлових комплексах, новобудови здаються під чистову обробку і це третя причина на користь покупки житла в новобудові. Чистова обробка передбачає бетонну стяжку підлог, чистову штукатурку стін, мідну електропроводку, забезпечення системи водопостачання та каналізації за допомогою металопластикових труб.

У кожній квартирі встановлюється енергоефективне автономне опалювальне обладнання, лічильники подачі газу, води та електрики і це четверта з 5 причин, через які слід віддати перевагу новобудові. Крім того, в процесі будівництва проводиться комплекс заходів щодо додаткового утеплення фундаменту, фасаду, а також даху, що істотно скорочує витрати енергоресурсів.

І, нарешті, п'ята, але не менш важлива причина на користь новобудови - наявність майданчика для паркування автомобілів, що практично не можливо в разі покупки старої квартири.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1742 | Додав: admin | Теги: продаж, квартира, Львів, новобудова львів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]