18:45
Американець побудував на дереві у дворі свого будинку модель космічного корабля

Житель Сан-Франциско Сай Ло вирішивши організувати своїм дітям місце для ігор, сконструював у дворі свого будинку космічний корабель з великого пластикового бака для води. "Корабель" закріплений на дереві, в яке він нібито випадково врізався. Ло зробив в баку прорізи для вікон, забезпечив його панелями управління і прикріпив металеві корзини-стімери в якості супутникових тарілок, пише The Daily Mail. Корабель, що привернув увагу навіть дорослих жителів Сан-Франциско, повністю виконаний з вдруге використаних матеріалів.

Автор проекту розповів, що спочатку хотів сконструювати піратський корабель, але старший син заявив, що вже виріс з таких ігор. Хлопчик виявився дуже захоплений темою космосу, особливо космічними кораблями "Аполлон", які використовувалися в американських програмах польотів до Місяця.

Подарунок дітям обійшовся Саю Ло приблизно в сім тисяч доларів.

"Весь проект зайняв у мене близько трьох тижнів: кілька днів пішло на встановлення платформи, решту часу - на будівництво корабля. Я зробив прорізи для вікон і дверей і використовував все, що знайшов, для його внутрішнього облаштування", - розповів Ло, додавши, що космічна капсула шириною всього 1,2 метра пристосована тільки для дітей, але йому так сподобалося працювати над проектом, що найближчим часом він планує сконструювати щось схоже і для себе.

А ось справжній будинок у вигляді космічного корабля побудував у Росії мільярдер Владислав Доронін для своєї коханої Наомі Кемпбелл. Особняк площею більше 2,5 тисячі квадратних метрів розташований на Рублево-Успенському шосе.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1706 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]