16:52
Декоративні наливні підлоги в квартирі

Декоративні наливні підлоги в квартирі. Цей вид підлог широко використовується в промисловій та громадянських сферах: гаражі та автосервісах, підприємства торгівлі та громадського харчування, склади і ангари, медичні установи і т.д. Наливні підлоги в квартирі дозволяють швидко і якісно проводити вологе прибирання приміщень.

Виділяють кілька типів декоративних наливних підлог в квартирі за складом сполучного: поліуретанові, епоксидно-уретанові, епоксидні і метилметакрилаті.

Еластичні і міцні поліуретанові наливні підлоги підійдуть для неопалюваних приміщень під підлогове покриття ламінат. Так як добре працюють на стиск-розтяг, не бояться ударних навантажень, вібрації, перепаду температур та хімічного впливу. Поліуретанові підлоги легко мити.

Декоративні наливні підлоги в квартирі на епоксидній основі високоміцні і вологостійкі, добре протистоять хімічно агресивним речовинам. Пристрій таких підлог доречний в хімічних лабораторіях або на виробництві пов'язаному з використанням лугів і кислот, в приміщеннях з високою вологістю. Мити їх можна гарячою водою, застосовуючи всілякі миючі засоби.

Декоративні наливні підлоги в квартирі епоксидно-уретанові мають властивості двох складів, поєднуючи в собі еластичність поліуретану і високу стійкість до стирання епоксидної складової. Тобто, така суміш являє собою жорстко-еластичне покриття, яке можна використовувати в місцях з інтенсивним рухом.

Найменш стійкі, як до хімічного, так і до механічного впливу підлоги метилметакрилаті. При влаштуванні таких підлог в капітальному ремонті необхідна хороша вентиляція, так як полімер має різкий неприємний запах, який після процесу полімеризації зникає. Працювати з цим складом можна навіть при +8 градусах, підлога буде готовою через 1-2 години після нанесення.

Кварцовий пісок, введений в полімер, може зробити підлогу шорсткою. Товщина покриття визначається ступенем навантаження від 0,3 до 6 мм.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 4631 | Додав: admin | Теги: декоративні наливні підлоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]