15:13
Диван у вітальні

Диван у вітальні Важко уявити собі вітальню без дивану, який забезпечує комфорт під час сидіння, а за нагоди може навіть стати додатковим спальним місцем. В залежності від того, які ви маєте розміри кімнати, можна шукати кутовий диван, модульний диван чи євродиван, зважаючи на стиль дивану та його колір - потрібно, щоб новий диван не вирізнявся з-поміж вже придбаних меблів. Також можна купити диван від виробника, тому що виробники частіше пропонують послугу заміни обивки на інший матеріал або колір. Давайте розбиратися, які взагалі існують дивани.

В залежності від механізму розкладання дивана - це робиться для того, щоб забезпечити більше місця для сидіння, або скористатися простором для зберігання речей, або перетворити диван в ліжко - існують такі дивани:

  • Клік-клак: один із найпопулярніших механізмів розкладання диванів. Він заснований на системі зсуву спинки дивана, яка перетворюється на плоску поверхню для сидіння або сну. Ви просто опускаєте спинку дивана в положення горизонтального лежання та отримуєте зручне спальне місце.

  • Розкладачка-трансформер: це механізм, що дозволяє перетворити диван на різні конфігурації. Сидіння та спинка можуть бути відкинуті або переміщені, щоб створити зручне місце для сидіння чи сну.

  • Акордеон: цей механізм розкладання також відомий як розкладання в гармошку. Сидіння дивана поділяється на кілька секцій, які згортаються та складаються, утворюючи плоску поверхню для сну.

  • Французька розкладачка: у цьому механізмі розкладання спинка дивана відкидається назад, а сидіння піднімається вгору і зсувається вперед, створюючи зручне спальне місце. Французька розкладачка зазвичай має додаткові механізми блокування для забезпечення безпеки та стабільності у положенні сну.

  • Розкладачка-книжка: це механізм, що розкладається, при якому ви висуваєте додаткову спальну частину з-під сидіння дивана. Він може бути оснащений розсувною рамою з матрацом або матрацом, який складається у спеціальному ящику.

Кутові дивани, як видно з їхньої назви, утворюють Г-подібну конструкцію. Модульні дивани складаються з окремих секцій, які за потреби можна докупити, якщо знати виробника та модель дивану. Євродивани великі за розмірами - в розкладеному вигляді вони легко вміщують спальне місце для двох людей. Крім того, багато євродиванів мають ортопедичні властивості, що забезпечують комфортний сон та правильну підтримку для спини - це можуть бути спеціальні пружинні блоки або ортопедичний матрас. Звичайно, існують також і моделі диванів, які від самого початку не розкладаються.

Обираючи диван, зважайте на міцність його каркасу, конструкції, надійність фурнітури на матеріал обивки.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 737 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]