13:17
Гардероб в сучасному інтер'єрі

Більшість квартир в пострадянському просторі не представляють можливості для дизайнерських фантазій. Типові хрущовки зі стандартним плануванням припускають стандартне оформлення простору стандартним меблями і спеціальні гардеробні кімнати можна побачити тільки в кінофільмах про закордонне життя або в серіалах про заможних.

Однак необхідність в організації простору зростає у зв'язку зі змінами в моді на інтер'єрний дизайн. Якщо наприкінці XX століття в модні "стінки" вміщалося, практично, все майно, то в сучасних стилях типу хай-тек, арт-деко наявність громіздких меблів, що займає половину життєвого простору, не вітається. Як вихід з положення, все частіше в інтер'єрі використовуються спеціально обладнані гардеробні, які монтуються таким чином, щоб займаючи мінімум простору, вони вміщували максимум речей.

Щоб сформувати простір раціональним чином потрібні зусилля професійних дизайнерів, і оптимальним рішенням будуть гардеробні кімнати на замовлення, з урахуванням індивідуальних характеристик приміщення. Гардеробні кімнати можна встановлювати в будь-яких зручних місцях, але оптимальним варіантом стане використання під гардеробну різних ніш, якщо такі є.

У цьому випадку монтаж вбиральні зводиться до організації внутрішнього простору та оформленні фасаду. Звичайно, не у всіх квартирах є ніші, які підходять для організації гардероба. Але, практично, у всіх квартирах, побудованих у другій половині XX століття, існують досить місткі комори кімнати, які гріх не використовувати як гардеробної кімнати. Досить організувати внутрішній простір, встановивши функціональні стелажі, вішалки, системи висувних ящиків, і всі потрібні і мало потрібні речі в будинку знайдуть своє місце і колись не будуть загублені. Залишиться тільки оформити двері в гардеробну відповідно до загального дизайну інтер'єру.

Звичайно, якщо дозволяє простір, то можна вибудувати гардеробні в класичному стилі як окремі приміщення, вибудувати в них полки, стелажі, вішалки, встановити систему дзеркал.

У будь-якому випадку наявність вбиральні в будинку дозволяє створити максимальний порядок у будинку, організувати простір відповідно до сучасних стилів, крім того, фасад гардероба може стати чудовим доповненням інтер'єру.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1607 | Додав: abel | Теги: гардеробні кімнати, гардероб, гардеробна кімната | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]