17:35
Газові конвектори - це оптимальний спосіб опалення

Сучасна система опалення обов'язково повинна відповідати таким вимогам: висока питома теплота згоряння, високий ККД, безпека і невибагливість у використанні. Саме через це варто звернути увагу на газові конвектори, у роботі яких головною перевагою є висока швидкість досягнення комфортної температури.

Важливо зазначити, що газові нагрівачі повітря найчастіше використовуються в заміських котеджах, а також у будинках з непостійним режимом проживання, оскільки для їхньої установки не вимагаються такі додаткові пристрої, як котел, циркуляційний насос, обв'язка по воді і так далі. Простота установки, а також нескладний принцип роботи робить його досить популярним, завдяки чому такі опалювальні прилади користуються широким попитом у населення.

Висока безпека

Якщо говорити про безпеку, то пристрій конвектора повністю виключає попадання продуктів згорання всередину приміщення, що підтверджується їхніми технічними характеристиками. Саме тому такі прилади дозволяється встановлюватися навіть у спальнях і санвузлах. Камера згорання і полум'я пальника всередині конвектора повністю ізольовані теплообмінником, виконаним з міцної листової сталі, яка зовні покрита жароміцною емалевою фарбою.

Переваги використання газового нагрівача:

  • нескладний та оперативний монтаж;
  • швидкий нагрів приміщення;
  • можливість установки практично в будь-якому місці;
  • висока безпека використання;
  • невисока вартість.

Кріплення газового нагрівача здійснюється до стіни, причому від задньої панелі пристрою через стіну виводиться спеціальне подвійне відведення (коаксіальний газохід). Його пристрій являє собою "трубу в трубі", де по внутрішній відводяться продукти згоряння і гази, а по зовнішній - відбувається забір повітря зовні. Обидва процеси відбуваються за рахунок природної тяги, яка виникає внаслідок різниці в щільності холодного повітря і продуктів згоряння.

Деякі моделі конвекторів оснащуються вентиляторами, які здійснюють примусову тягу, проте їхня установка можлива тільки в тих місцях, де відсутні проблеми з подачею електроенергії.

Який підсумок?

Газові конвектори добре зарекомендували себе на ринку опалювального обладнання, починаючи від високої безпеки використання і закінчуючи прийнятною ціною. Таким чином, покупка газового нагрівача стане правильним вибором для дуже багатьох господарів, хто цінує надійність, простоту і зручність використання. А заощадити можна, купивши нагрівач у спеціалізованому магазині чи онлайн через Інтернет.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1330 | Додав: abel | Теги: оптимальний спосіб опалення, Газові конвектори, опалення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]