13:45
Гідромасажна ванна: як вибрати джакузі

джакузі Технологія гідромасажу заснована на використанні лікувальних властивостей води. Саме її і застосовують в гідромасажних ваннах. По всьому периметру ванни в різних місцях на дні, а також на бортах відбувається монтаж форсунок, з яких і струмує потік води з необхідною силою і частотою. За допомогою таких процедур ви можете зняти біль в різних групах м'язів. До того ж можна лягти якомога зручніше, щоб підставити їх під той або ж інший струмінь. Частоту, потужність, а також періодичність потоку води власник ванни може регулювати самостійно. Таку сантехніку можна купити і в звичайному магазині або ж зробити на замовлення.

Джакузі

Друга назва гідромасажних ванн (джакузі) - СПА-комплекси. Люди, які вже знайомі зі словом СПА знають про те, що поняття це складне і містить в собі найрізноманітніші пристосування, спрямовані на підтримку краси і здоров'я. Тому якщо зробите правильний вибір гідромасажної ванни, то можете отримати у себе в дома справжній СПА-салон. Однак тут не варто зупинятися тільки на процедурах з водою. У справжніх гідромасажних ваннах є ще ароматизатори, іонізатори, комплекси по озонуванню повітря і підсвічування. Коли ванна забезпечена комплексом по озонуванню повітря ви будете дихати іонами срібла і при цьому насолоджуватися улюбленим запахом, будь то апельсина або ваніліну.

Купівля в магазині

Якщо ви все-таки вирішили придбати ванну в магазині, то варто, як слід оглянути розташування форсунок. Справа в тому, що не можна щоб вони стояли, де попало, особливо в тих випадках, коли ними не можна керувати. Нехай форсунок буде не багато, але впливати вони будуть саме на ті точки, які вам необхідно підлікувати. Краще купувати ванну з системою регулювання такого механізму. Наприклад, один струмінь повинен бути в напрямку спини, а другий - лити воду на вашу затерплу шию і так далі. Варіантів розташування цих точок дуже багато, але головне щоб вони підходили саме вам. Ванни з високою вартістю найчастіше мають комп'ютерне управлінням, що, безсумнівно, дуже зручно.

Розміри ванни

Існують такі ванни, які за своїм виглядом нагадують більше СПА-басейни. Також існують ванни зі стандартними розмірами. Стандартного розміри ванни можна встановити в будь-яку квартиру. А перший тип ванн розрахований на трьох і більше осіб і в заповненому вигляді вага їхня може досягати тонни. Тому перекриття звичайного будинку таке сильне навантаження навряд чи витримає. Тому звертайте на цей нюанс також свою увагу, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.
 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 994 | Додав: admin | Теги: гідромасаж, джакузі, ванна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]