17:26
Інтер'єр в білому кольорі та інтер'єр в стилі ампір


Сьогодні велика увага при плануванні інтер'єру кімнати приділяється підбору кольорової гами, здатної впливати на настрій людини, що знаходиться в ній. Відомо, що одні кольори викликають відчуття легкості, а деякі нагнітають вагою відтінків.

З давніх часів великою популярністю користується інтер'єр в білому кольорі, що привертає до себе увагу, дивує і долає уяву.

На початку двадцятого століття, пофарбований у білий колір будинок, свідчив про розкіш і багатство його власника. В даний час елементи інтер'єру білого кольору зустрічаються в кожному будинку. Однак у цьому випадку важливо правильно використовувати відтінки білого кольору в поєднанні з навколишнім інтер'єром.

У першу чергу білий колір візуально розширює простір кімнати. Саме тому його найчастіше застосовують для обробки стель, щоб вони здавалися трохи вище. Предмети інтер'єру в білих квітах роблять кімнату більш елегантною і затишною, а правильно виконане освітлення додає кімнаті ще більше оригінальності та вишуканості.

Білий колір прекрасно відповідає як класичному інтер'єру в арабському стилі приміщення, так і будь-якому іншому. Крім того даний колір чудово поєднується з будь-якими відтінками колірної гами.

Інтер'єр в стилі ампір - це розкіш! Прикраси з металу, багаті важкі драпіровки, старовинні гравюри і чеканки, картини відомих майстрів в красивих рамках - все це ампір.

Інтер'єр в стилі ампір характеризується ваговитістю, хитромудрістю обробки, чіткістю форм і також відноситься і до інтер'єру квартир в сучасному стилі. Для обробки стін замість шпалер краще використовувати тканини. Абажури всіх ламп краще теж обтягнути тканиною.

Меблі повинні бути темного кольору: кольори каштана або червоного дерева, чорного кольору. Інтер'єр в стилі ампір відрізняється присадкуватістю, тому в приміщенні не повинно бути високих речей, в тому числі і високих меблів. Крісла краще вибирати широкі, м'які, спинка повинна бути низькою. Для цього інтер'єру в стилі ампір властиві комоди, які знову набирають популярність. Добре виглядатимуть в кімнаті шкіряна мілина, масивні підлогові світильники з тканинними абажурами.

Стиль ампір найчастіше вибирають люди меланхолійного типу, що віддають перевагу самотності.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3543 | Додав: admin | Теги: інтер'єр в білому кольорі, стиль ампір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]