20:13
Які вікна вибрати для дому?

При виникненні думки про заміну вікон на більш нові миттєво виникає багато запитань. Зараз спробуємо розібратися з усіма нюансами та особливостями вибору пластикових вікон. Труднощі при виборі наздоженуть Вас обов'язково, цього не станеться лише тоді, коли Ви будете готові доручити цю роботу іншим людям за відповідну плату. На сьогоднішній момент для Ваших квартир доступно два види вікон. Першим типом є старі добрі вітчизняні вікна з дерева. Другим же варіантом стали нові, якісні і не дуже дорогі пластикові склопакети.

Виробництвом пластикових склопакетів в наш час займається досить багато різних підприємств. Лідерами ринку з виробництва вікон на даний момент стали такі виробники, як Veka, Rehau, KBE, Proplex та інші. З наявністю бажання і відповідної суми грошей можна замовити собі додому найкращі пластикові вікна Veka від німецьких виробників, які надають споживачам всі види скління — ударостійке, тоноване, загартоване або броньоване.

Пластикові вікна ВЕКА, які здатні найбільш якісно захистити приміщення від витоку тепла, як ніякі інші вікна, будуть дуже до речі для використання в холодних регіонах нашої країни. Найчастіше для цих цілей використовуються саме п'яти камерні 120 мм профілі з триконтурним ущільненням. Даний продукт здатний без збитку для своїх технічних характеристик прослужити достатньо довгий час при температурі близько -60 градусів за Цельсієм. Економніші варіанти пластикових вікон з трьох - чотирьох-камерними профілями приблизно 60 мм підійдуть для поселень з помірним кліматом. Таке скління не дасть замерзнути Вам і Вашій родині холодними зимовими вечорами.

Система вентиляції - одна з найпотрібніших функцій деяких моделей пластикових вікон. Дія цієї функції зумовлене провітрюванням приміщення без необхідності відкриття вікон. Це дуже зручно та економно в плані тепла.

Що стосується цінових категорій, то ціна на різне скління сильно коливається. Включаючи всі послуги (виїзд фахівця, доставка продукту, складання, демонтаж старих та встановлення нових вікон). Додатково до всього багато виробників надаю можливість придбати і прикріпити жалюзі або рулонні штори з різного матеріалу, як з внутрішнього, так і з зовнішнього боку. Особливою популярністю зараз користуються бамбукові жалюзі горизонтального і вертикального типу.

Матеріал, що використовується при виробництві сучасних вікон відомий відмінною якістю. Вибравши подібне засклення, Ви можете бути впевненими в тому, що шум метушливої вулиці за вікном не потривожить Ваш відпочинок на затишному дивані.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1694 | Додав: abel | Теги: вибрати вікна, віконні профілі, пластикові вікна, кращі вікна, вікна, купити вікна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]