02:54
Клінкер - кращий матеріал для зовнішньої обробки будівель

Говорячи про зовнішні оздоблювальні роботи, ми маємо на увазі цілий комплекс процедур, починаючи від облицювання фасаду будинку і закінчуючи обробкою екстер'єрних сходів, веранд, відкритих майданчиків для відпочинку, пішохідних доріжок і так далі. Оскільки все це експлуатується в умовах вулиці, під відкритим небом, то необхідно підібрати такий матеріал, який би був не тільки красивим, але і практичним, надійним і невразливим перед різного роду зовнішніми чинниками.

Практика показує, що здійснювати зовнішню обробку житлових будинків і будівель іншого призначення найкраще з використанням такого бездоганного за експлуатаційними властивостями матеріалу, як клінкерна плитка. Красиві і довговічні клінкерні керамічні ступені забезпечують бездоганний зовнішній вигляд і безпеку сходів, різноманітна за стилістикою і колірним рішенням клінкерна плитка дозволяє робити фантазійну обробку фасаду, підлог і ганку. Взагалі в естетиці зовнішнього вигляду клінкеру не відмовиш - цей матеріал забарвлюється на заводах в широку гаму кольорів, тому завжди є можливість вибрати матеріал, що ідеально підходить до загальної колірної гамі екстер'єру будинку. Крім різноманітності квітів до послуг покупців різноманіття фактур матеріалу, що також дає політ для фантазії і дозволяє реалізувати самі сміливі та оригінальні дизайнерські ідеї.

Особливо популярна клінкерна плитка на півночі, де доводиться існувати в умовах знижених температур. Не кожен будівельний матеріал витримає екстремально низькі температури в розпал зими - багато з них зазнають фіаско вже в перший же холодний сезон. Клінкерна плитка - один з небагатьох оздоблювальних матеріалів, які можна використовувати на півночі, в суворих кліматичних умовах. Для клінкеру характерна висока морозостійкість, здатність витримувати великі перепади температур, а також вона має хороші водовідштовхувальні характеристики і багато іншого. Треба сказати, що клінкер абсолютно не вбирає в себе воду, тому в період танення снігу він не набухає, не деформується, не руйнується зсередини. Скільки б циклів розморожування і відтавання матеріалу не було позаду, на його фізико-хімічних властивостях і зовнішньому вигляді це жодним чином не відбивається. Навіть через десяток років після укладання клінкерна плитка виглядає як новенька.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1628 | Додав: abel | Теги: Клінкерна плитка, матеріал для зовнішньої обробки буд, клінкерна цегла, клінкер, кращий матеріал для зовнішньої обро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]