18:17
Колишня дружина Доренка не дає йому знову одружитися, позбавивши шести квартир і двох будинків

Телеведучий і радіожурналіст Сергій Доренко з минулого року намагається офіційно розлучитися з дружиною Мариною, щоб розписатися з цивільною дружиною Юлею Сілявіною, яка народила йому двох дочок. Але, схоже, запланований на найближчий час похід в загс знову відкладається, оскільки екс-дружина пред'явила Доренку через суд нові претензії. Про це розповідає "Старх".

Про те, що він починає шлюборозлучний процес, Сергій Доренко публічно оголосив у листопаді 2012 року на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши розлогу розповідь про ситуацію, яка склалася в його особистому та сімейному житті.

Розлучення з колишньою дружиною Мариною Сергій Доренко оформив 17 квітня, збираючись офіційно укласти шлюб з цивільною дружиною Юлією - вони живуть разом три останні роки і виховують двох дітей.

"Ми з Юлею запланували відправитися в червні в Гонконг, - поділився Доренко зі" СтарХітом ". - Вибрати там в дизайнерському магазині Shanghai Tang (Шанхай Тан) костюм для мене і весільне плаття для Юлі. Потім розписатися в одному з районних загсів і у вузькому колі відсвяткувати подію в ресторані ".

Але збутися цим планам, схоже, поки не судилося. Колишня дружина Доренка подала апеляцію до Кунцевського суду, вимагаючи відновлення шлюбних стосунків. Як пояснює адвокат, Марину нібито розвели без її відома, вона не отримувала повістку. А у неї свій погляд на розділ спільно нажитого майна і аліменти на 13-річного сина Прохора.

"Не розумію її претензій. Я віддав їй 4 квартири в Мінську, 2 квартири в Москві, будинку в Барвисі і на Ніколіній Горі. Але, схоже, вона збирається відсуджувати ще й той будинок, що ми з Юлею побудували. Хоче відправити нас на вулицю ... " - обурюється Сергій.

Як сказали в прес-службі Кунцевського суду, розгляд апеляції призначено на 19 червня.

Додамо, що зараз з Сергієм Доренком судиться також глава "РЖД" Володимир Якунін, який подав до телеведучого позов про захист честі і гідності. У листопаді минулого року в ефірі "Російської служби новин" у програмі "Підйом" Доренко заявив, що "Якунін наступний за Сердюковим". У зв'язку з цією справою Хорошевський суд Москви у вівторок, 28 травня, направив до органів внутрішніх справ запит про місце проживання Доренка, повідомляє РИА "Новости"

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1878 | Додав: adminA | Теги: Сергій Доренко, шість квартир, два будинки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]