09:07
Квіти - вишуканий елемент декору приміщення

Квіти можна використовувати в якості елемента для декору, так як вони красиві і привабливі. Багато флористів створюють цілі квіткові композиції, прикрашаючи ними будь-які житлові та нежитлові приміщення.

Взагалі, квітка в будинку - це запорука здоров'я, успіху і процвітання. Напевно, в кожному будинку є одна чи кілька рослин, які зазвичай тримають на підвіконнях. Але сучасний квітковий ринок пропонує безліч різних варіацій квітів та декоративних рослин, які можна використовувати для прикраси інтер'єру квартири або будинку.

Квіткові композиції бувають різними - маленькими і великими, пишними й екстравагантними, уточненими і такими, що запам'ятовуються. Кожна композиція підбирається під певний інтер'єр приміщення. Наприклад, якщо приміщення не особливо велике, то можна застосовувати в ньому вертикальні варіації квіткового озеленення. Можна прикрасити квітами полки і шафи, підвісити на кронштейнах у вигляді світильників. Якщо приміщення велике, то квітами можна його розмежовувати, ділити на зони, споруджувати перегородки.

Згідно з архітектурним дизайном, деякі приміщення, де є карнизи, колони, арки, ніші, віконні та дверні прорізи, теж можна красиво прикрасити квітковими композиціями. Оригінально виглядають квіткові люстри - своєрідні резервуари з рослинами на металевих підставках. Такими люстрами можна прикрасити зал або вітальню. В такому випадку, вам не доведеться прикрашати чим-небудь інші меблі в кімнаті.

Чим більше розміри приміщення, тим більше за розміром квіткові композиції, чим менше, відповідно, розміри квітів теж менше. Прості і нехитрі кімнати можна прикрасити крупнолистими рослинами - фікусом, філодендроном, монстерою, драценою. Такі квіти здатні заповнити собою порожній простір, ними можна компенсувати недолік меблів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1017 | Додав: admin | Теги: декор приміщення, квіти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]