17:17
Найбільш важливе в приватному будинку - каналізація і тепло

Багато хто з нас із задоволенням проводять своє дозвілля в турботах і ремонті по будинку. Якщо ви задумали провести монтаж каналізації своїми руками, то на самому початку необхідно прибрати стару каналізацію. Завдання значно полегшиться, якщо вона зроблена з пластику, тоді її розбирання не займе багато часу. Треба зазначити, що встановлюючи нову каналізацію, потрібно врахувати всі розміри старих труб і підігнати під них самі труби, а також дотримати необхідний ухил. Труби слід встановлювати за допомогою герметика, а потім необхідно визначитися в які кріплення їх потрібно вставляти в старі чи нові. При виборі другого варіанту необхідно нові кріплення підготувати заздалегідь. Завершальною стадією установки є підключення наявних приладів і перевірка їхньої успішної працездатності.

Після завершення монтажу внутрішньої каналізації, потрібно почати установку нової каналізації. Для цього треба взяти манжет, звичайно ж, гумовий і створити так званий перехід з чавуну на пластик. Важливим моментом є те, що перехід необхідно змастити герметиком із зовнішнього боку. Також очистка розтруба від зайвих речовин повинна бути проведена до установки манжета. Слідом за встановленням манжета відбувається підгонка труб під розміри і розташування косого трійника де-небудь під ванною. Далі йде збірка без гумок. Перевірте, щоб всі елементи вдало вписувалися в свої місця, і заміряйте каналізаційний ухил, а потім, за допомогою оброблених герметиком гумок встановіть кріплення. У завершенні процесу перевірте, наскільки ваша конструкція добре закріплена, адже від цього залежить тривалість її експлуатації та безпека оточуючих в цілому.

Також при облаштуванні будинку необхідно подбати про утеплення його стін. В процесі утеплення стін повинен бути створений суцільний пароізоляційний шар, тому що його відсутність тягне за собою зниження теплових і ізоляційних показників.

Існує перелік аспектів, на які варто звернути увагу перед ухвалення рішення про утеплення стін:

  1. зменшення термінів експлуатації конструкції;
  2. паробар'єр при внутрішньому утепленні повинен бути присутнім завжди;
  3. підвищення витрат на підтримку високої температури в приміщенні;
  4. приміщення значно поступаються за площею;
  5. збільшення вартості квадратного метра житла;

Вагомими причинами, через які варто утеплювати стіни зсередини, можуть бути наступні:

  • відсутність можливості модернізації будівлі з причини великого культурного надбання споруди, історичного та архітектурного значення;
  • наявний рівень тепла в будинках в теперішній часу повністю не влаштовує.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1715 | Додав: abel | Теги: Найбільш важливе в приватному будин, утеплення квартири, утелення будинку, тепло, монтаж каналізації, каналізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]