20:47
Нерухомість: як вибрати квартиру

Нерухомість: як вибрати квартиру

Майже будь-якій людині доводиться займатися вибором свого майбутнього житла. Так як міняти місце проживання - це нормальна ситуація, і протягом життя доводиться це робити хоча б один раз, з тих чи інших причин. Але як вибрати відповідне житло, яке б багато в чому влаштовувало вас?

Спочатку важливо визначитися з ціною, так як вона буває абсолютно різною, навіть на схожі квартири. Вартість залежить від району, стану житла, поверху, виду з вікон і амбіцій фінансових продавця. Але, в будь-якому випадку, завжди торгуйтеся! Іноді можна отримати дуже пристойну знижку, і цих грошей може вистачити на закордонну поїздку всією сім'єю. А ось іпотеку потрібно брати тільки в крайньому випадку, адже хороша робота не завжди буває постійною. Якщо ж ви хочете жити недалеко від столиці, але на природі, тоді радимо звернути на пропозиції квартир в комплексі Чайка, детальніше про який можна дізнатися на сайті http://chayka.org.ua/.

Переваг у купівлі житла в новобудові дуже багато:

1. новий будинок, а значить якісні матеріали;
2. респектабельні сусіди, які мають достатньо коштів для купівлі нерухомості;
3. нова навколишня інфраструктура і дитячі майданчики.

Завжди потрібно все перевіряти

Завжди добре потрібно перевіряти документи, а найкраще довірте цю справу професіоналам. Ніяких "підводних каменів" не допускайте. Зрозуміло, що все врахувати складно, але необхідно по максимуму перевірити об'єкт на юридичну чистоту. Бувають і судові позови цивільні, якщо не все в порядку з будинком або квартирою. Тому потрібно уважно поставитися до таких питань.

Вікна житла повинні виходити на майданчик у дворі, а не на галасливу вулицю. І поверх не повинен бути крайнім, тобто першим або останнім. Звичайно, треба сказати, що іноді зручно можна розмістити літню людину на першому поверсі, але це виняткові випадки.

Добре, якщо ремонт у квартири якісний. Але якщо немає обробки нормальної, то такий варіант іноді можна розглядати, якщо все інше влаштовує. Пам'ятайте, що на ремонтні роботи може піти кілька десятків тисяч, і тому бажано мінімізувати такі витрати. А про сусідів краще запитати у мешканців під'їзду, так як сам продавець може не сказати.

Вибирати завжди потрібно агентство нерухомості з хорошою репутацією. Дізнавайтеся добре про конкретну фірму і читайте відгуки. Треба розуміти, що хороше агентство - це ваша страховка від шахраїв і допомога у виборі найбільш кращого варіанту квартири. Не забувайте і про ріелтора, який теж повинен бути професіоналом високого рівня, але краще працювати спільно з ним, так як більш якісний результат буде тільки від спільних дій. Вдалого вибору найкращого житла!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1024 | Додав: abel | Теги: жк, Нерухомість, квартира, чайка, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]