19:46
Пенсіонерка, яка не бажає з'їжджати з викупленої Андрієм Малаховим квартири, поскаржилася на його погрози в поліцію


Пенсіонерка Ірина Мажарова, що являється мешканкою чотирикімнатної квартири на Остоженці, яку нещодавно купив ведучий "Пусть говорят!" Андрій Малахов, звернулася в поліцію. Жінка стверджує, що їй погрожують люди, послані шоуменом.

За словами  жінки, яка підробляє консьєржкою, 16 листопада на прохання Малахова п'ятеро молодих людей, які не назвали своїх імен, знеструмили квартиру, пише Life News. Виявилося, що це співробітники обслуговуючої будинок компанії "Бізнес трейд" зрізали проводку. На питання Мажарова, в чому справа, "гості" послалися на розпорядження господаря житла.

"У мене є договір власника цієї квартири, там - Малахов Андрій, - заявив пенсіонерці  молодий чоловік, який зрізав проводку. - Я взагалі не знаю, що ви робите в його квартирі. За моїми даними, тут нікого не повинно бути. Він збирається робити ремонт" .

Пенсіонерка у розмові з Life News назвала такі дії телеведучого маневром, який знадобився йому, щоб відвернути її від підготовки до судового позову по квартирі.

Раніше Малахов вже звернувся в суд з вимогою вжити заходів до виселення пенсіонерки з його квартири. "12 листопада заява надійшла до суду, - Ірина Мажарова демонструє копію позову Малахова. - І вже призначена дата слухань, а зазвичай такі рішення менше ніж за місяць не приймаються.

Факти, викладені в заяві, теж дещо збентежили пенсіонерку. Наприклад, там є фраза про те, що Малахов неодноразово пропонував підшукати їй інше житло.

"Не було такого! - Стверджує Мажарова. - Його представник один раз підходив до мене і запропонував варіант, що Малахов зніме для мене квартиру на півроку. Але якби я погодилася, то це означало б, що я визнаю свою неправоту, що все марно ".

Після цього пенсіонерка зважилася звернутися в поліцію, щоб її захистили від нападок на час, поки йде суд за квартиру.

"Якщо суд визнає, що я не права, то, звісно, ​​погоджуся з його рішенням", - говорить Мажарова.

"Погана" квартира від міста

Андрій Малахов в бесіді з Life News розповів про свій погляд на конфлікт з квартирою на Остоженці.

"Я власник квартири, у мене є на руках договір, також є договір з керуючою компанією" Бізнес трейд ", - продовжує телеведучий. - У Ірини Мажарової договору з керуючою компанією немає, тому в" Бізнес трейд "мене запитали:" А хто, власне, буде платити за комунальні послуги в квартирі, в якій ви не проживаєте? "

На думку шоумена, пенсіонерка незаконно краде світло у громадян, що проживають в цьому будинку, за що по закону передбачається штраф у розмірі 150 тисяч рублів.

"Її ніхто не виганяє, вона хоче судитися - будь ласка, - заявив Андрій Малахов. - 6 грудня суд, хай він вирішує, хто правий у цій ситуації".

Нагадаємо, що квартирне питання популярного телеведучого стало об'єктом пильної уваги тоді, коли він звернувся в поліцію з проханням виселити з куплених ним апартаментів з видом на храм Христа Спасителя "незнайому йому жінку на ім'я Ірина".

Однак Ірина Мажарова вважає, що за законом право первісного викупу перебуваючої в міській власності квартири повинно було належати їй і з нею вчинили несправедливо, не повідомивши про плани Малахова.

Справа в тому, що 5 років тому Мажарова уклала договір з Держкоммайном на знімання житла з правом подальшого викупу і планувала під Новий рік відсвяткувати новосілля в якості єдиної і повноправної господині.

Нагадаємо також, що квартира в елітному будинку, де житлоплоща коштує 23 тисячі доларів за квадратний метр, з якихось причин дісталася Малахову приблизно в 10 разів дешевше. Ні він сам, ні столична влада, що продала апартаменти, коментувати цю угоду не захотіли.

Позов Малахова до Мажарової і навпаки

Хамовнічеський суд Москви прийняв до провадження позов телеведучого Андрія Малахова про виселення з квартири Ірини Мажарової, повідомила в понеділок агентству РАПСІ прес-секретар суду Дарина Лях.

"З матеріалів справи випливає, що Малахов придбав квартиру, однак не може на праві власності в неї в'їхати, оскільки там проживає Мажарова", - сказала прес-секретар.

За її словами, співбесіду за позовом призначено на 6 грудня, 9:30.

Лях також повідомила, що до суду надійшов позов самої Мажарової.

"Мажарова звернулася з позовом до ДПЖ (департаменту житлової політики) про визнання першочергового права на викуп приміщення. Поки її позов залишено без руху до 30 листопада для усунення недоліків", - пояснила Лях.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2133 | Додав: adminA | Теги: викупленої Андрієм Малаховим кварти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]