13:21
Переваги гумової плитки: комфорт і затишок

Для того, щоб в заміському будинку влаштувати справжній комфорт і затишок люди використовують різні садові гойдалки, різноманітні шезлонги. Створюються спеціальні газони і доріжки, а вздовж них виростають незвичайні за своєю кольоровою гамою квіти.

Самим, напевно, головним пунктом в оформленні садової ділянки є правильне оформлення садової доріжки та майданчика. Сучасним матеріалом оформлення садових доріжок є гумова плитка, виконана з гумової крихти. Дана плитка прекрасно підходить як для дитячого майданчика, паркувального місця, так і для майданчиків в саду.

Гумова плитка як фактор безпеки

Вибираючи даний матеріал для дитячого майданчика, покупець на перше місце, безсумнівно, ставить безпеку. Гумова плитка, виготовлена з гуми, дозволяє уникнути появи травм у дитини при падінні. Так само на цій плитці не залишається калюж, вона не може забруднити одяг, а будь-які тріщини або інші дефекти відразу видно.

Гумова плитка укладається на ущільнений відсів або ж на заздалегідь підготовлений ґрунт, товщиною вона досягає всього 30 - 40 мм. Але якщо на ділянці у Вас вже залитий бетон або покладений асфальт, то використовується гумова плитка товщиною 20 мм, так як даний варіант допоможе Вам заощадити гроші.

Гумова плитка на дачі

Дуже часто цей матеріал використовується для укладання садових доріжок. Адже в стиках між плитами не росте трава, а так само не заводяться дрібні комахи, наприклад, мурахи. Гумова плитка випускається різних кольорів і розмірами 500х500 мм, а так само в стандартному вигляді бруківки. Якщо раптом Ви зіткнулися з такою проблемою, як слизькі драбинки, то викладені драбинки гумовою плиткою в 20 мм врятують Вас від несподіваного падіння.

Необхідно буде просто обклеїти ступені плиткою, які ковзати навіть не будуть взимку. Гумова плитка здатна витримати будь-які екстремальні температури і не здатна вбирати вологу. Дане покриття не вимагає особливого догляду, а тому можна з упевненістю стверджувати, що гумова плитка - найкращий варіант.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1035 | Додав: admin | Теги: гумова плитка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]