03:49
Підвісні стелі - універсальність, краса і зручність

Здійснюючи ремонт квартир, багато хто задається таким питанням, як обробка стелі. Вибираючи з декількох варіантів, варто звернути увагу на підвісні стелі. Вони створюють ідеально рівну поверхню з будь-яким візерунком. Крім того, їхня установка дуже проста - після неї в приміщенні не залишається будівельного сміття.

Ще однією перевагою підвісної стелі є його універсальність. Завдяки такій властивості, як водонепроникність, можна робити навіть ремонт ванних. Підвісна стеля дозволяє приховати інженерні комунікації і встановити вбудовані світильники, що важливо при облаштуванні інтер'єру.

Як встановити підвісну стелю

Яким би не був простим монтаж підвісної стелі, все ж він вимагає певних знань і навичок. Спочатку необхідно намітити лінію, вздовж якої буде кріпитися початковий профіль. Для цього знадобляться лазерний рівень і олівець. Відстань лінії від стелі повинна складати 10-20 см. Наявність вільного простору необхідно для розміщення в ньому електропроводки і інших комунікацій. Відповідно до розмітки по периметру кімнати кріпляться напрямні за допомогою дюбелів. Щоб профіль можна було зафіксувати в горизонтальному положенні, встановлюються підвіси. Стельовий профіль нарізають і поміщають всередину направляючих. Гіпсокартон кріпиться на несучому каркасі в одному напрямку. Це дозволяє кріпити саморізи близько до спинки профілю, тоді шурупа не відгинає полку профілю під час установки іншого листа. Стики між листами закладаються спеціальним складом для закладення швів. Зверху складу кладуть армуючі сітки і вирівнюють поверхню шпателем.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1890 | Додав: abel | Теги: підвісна стеля, стелю, стеля, вибір підвісної стелі, монтаж стелі, Як встановити підвісну стелю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]