03:36
Роботи з електромонтажу

Ось він довгоочікуваний кінець всіх ремонтних робіт, квартира пахне свіжістю і початком нового життя, господарі радіють кожній деталі інтер'єру. Але, як часто трапляється, що не встигли відсвяткувати новосілля, як тут уже починаються нові проблеми і в приміщенні вже пахне "смаженим": раптом згорів електрочайник, лампочки змінюються через день, потрібен ремонт електрики, пральна машина вибиває запобіжники. На жаль, такі випадки не рідкість. Щоб вас не турбували всі дрібниці життя, на самому початку ремонту квартири, будинку або офісу подбайте про якісну проводку.

Комунікації потрібно прокладати до фінішної обробки. Дроти можна розташувати поверх стіни, у спеціальних коробах або всередині неї. Другий варіант виглядає куди більш естетично, однак, якщо така проводка перегорить, то для її заміни вам буде потрібно руйнувати стіни, щоб знайти згорілий елемент. Пробки, як правило, горять в старих будинках або дачних будівлях, тому якщо квартира нова - сміливо вмонтовуйте кабель в стіну!

Установка розеток. Перед прокладанням кабелю, складіть схеми, де приблизно будуть розташовуватися розетки і вимикачі. Згідно зі схемою прокладете проводку так, щоб кабель міг без проблем з'єднатися з розеткою і вимикачем. Якщо ж потрібно повісити люстру, то робіть проводку під натяжною стелею.

Для монтажу проводки в новому будинку потрібно передбачити величезну кількість нюансів. Немає досвіду роботи з проводами? Так може краще довірити цю роботу професіоналам? Адже в наші дні майже не залишилося компаній, які працюють без ліцензії і сертифікатів. Для виконання електромонтажних робіт застосовується новітнє обладнання та професійні інструменти.

Прокладка кабелю та його монтаж має низку вимог і умов, які повинен враховувати електрик, це є запорукою якісної роботи обладнання. Для цього потрібно більш докладно ознайомтеся з тими джерелами правил, які ви в змозі дістати, щоб на всякий випадок уникнути ускладнень.

Якщо вас цікавлять місця, де можна проводити кабельні лінії, то це здійснюється, як і в землі, так і в спеціалізованих кабельних спорудах, наприклад, в кабельних тунелях, каналах, коробах, у спеціальних лотках, а також по фасадах будівель і споруд.

Також, якщо ви все ж зважилися на такі електромонтажні процедури, то слід пам'ятати, як важливий у такій справі досвід. У компанії повинен бути стаж і позитивні відгуки. У випадку, якщо з проводкою щось трапиться, то компанія, яка її робила, відшкодує тільки витрата кабелю, неважливо, які прилади при цьому згоріли. Так, у вас будуть гарантії щодо своєчасно виконаної роботу та її якості!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1583 | Додав: abel | Теги: проводку, Роботи з електромонтажу, встановити розетку, електромонтаж, прокласти проводку, розетки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]