22:38
Співачка Успенська розповіла, як її "дурили" робітники при будівництві 4-поверхового будинку
Співачка Любов Успенська нарешті перебралася у власний будинок, який будувала останні кілька років. Але тихого новосілля не вийшло: через переїзд у артистки виникла маса проблем. Зірку раз у раз намагаються обдурити нечисті на руку будівельники.
Як розповідає російська преса, про власний особняк Любов Успенська мріяла давно. Повернувшись із Сполучених Штатів Америки, жила в просторій квартирі в центрі Москви. Однак повноцінно відпочити після напружених гастролей в мегаполісі Любов Залманівна не могла. І зірка шансону вирішила будувати будинок неподалік від Новоризького шосе - напрямок вважається зараз одним з найбільш затребуваних в Підмосков'ї.

Поблизу цієї траси проживають багато знаменитостей: актор Олександр Балуєв, співак Валерій Меладзе, хокеїст В'ячеслав Фетисов. Андрій Макаревич нещодавно теж влаштувався на "Нової Ризі", куди він переїхав з Рубльовки, втомившись від постійних заторів. Поруч з Макаревичем - будинок Дани Борисової. В кінці літа по сусідству з ними оселилася Успенська. І тут же зіткнулася з проблемами.

"Я вже втомилася лаятися з будівельниками, ці аферисти дурять мене як можуть, - чесно зізналася артистка журналісту російського видання. - Там не те підключили, тут не те зробили, тут не довели до кінця. Робочі постійно обманюють мене, бо думають: якщо я відома людина, з мене можна витягнути побільше грошей".

Особняк співачки вражає уяву: загальна площа - близько тисячі квадратних метрів. У чотириповерховому будинку є де розвернутися не тільки самій Любові, але і її дочці, а також улюбленій собачці, для якої зірка планує встановити навіть окрему ванну. У будинку є баня, басейн і розкішний камін. А ще, як у замку у Максима Галкіна, Любов Залманівна побудувала для себе і чоловіка окремі спальні.

"Зараз я називаю себе жінкою сільською, - усміхається Успенська. - Живу в селі і щаслива: у нас прекрасне повітря. А ще у мене є місце для саду. Я буду садити кущі бузку, смородину і полуницю".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1505 | Додав: admin | Теги: дурили робітники, співачка успенська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]