12:52
Технологія та будівництво заміських котеджів

Багато жителів великих міст хочуть мати сучасний заміський будинок. Не виняток і люди з високим рівнем достатку, охочі побудувати за містом власне елітне приміщення для відпочинку або повсякденного життя. Будівництво елітних котеджів досить затребуване в останні роки. Організації, які здійснюють будівництво, не обмежуються лише зведенням будівель. Часто вони мають власне виробництво металоконструкцій, залізобетонних виробів, завод тротуарної плитки і так далі.

Незважаючи на те, що рівень достатку значно перевершує середні зарплати, ніхто з власників великих капіталів не збирається переплачувати за спорудження житла, а також витрачати великі гроші на їхнє утримання. Фірми, які поважають клієнта, вважають це рішення правильним, тому виконують свої обов'язки сумлінно. Елітні споруди виробляються з якісних матеріалів, володіють підвищеним енергозберігаючим ефектом і здатні прослужити своїм господарям багато років. Для виробництва залізобетонних виробів організації мають власні розробки із застосуванням прогресивних технологій. Одна з найпопулярніших методик - використання збірних залізобетонних панелей, які мають кілька шарів. Найбільш часто використовувані панелі мають три шари - залізобетон з двох сторін і теплоізоляція всередині. В якості теплоізоляції застосовується базальтова вата або пінополістирол. Товщина теплоізоляційного шару може доходити до вісімнадцяти сантиметрів. Слід зазначити, що ці матеріали не горючі і тому, завдяки їм, забезпечується максимальна пожежна безпека.

Елітні споруди із залізобетону, незважаючи на те, що можуть зводитися всього за десять днів, здатні прослужити багато десятків років. Стіни із залізобетону набагато тонші звичайних цегляних, що значно розширює корисну площу будинку, мають кращі звуко- та терморегулюючі характеристики і досить не дорогі. Вартість готового котеджу досить недорога при порівнянні з іншими цінами на житло. Основні комунікації, такі як труби водопроводу та опалення, електропроводка та інші кабелі можуть встановлюватися прямо на заводі. Внутрішні частини панелей, розташовані в будинку, мають ідеальну поверхню і відразу ж готові до проведення будь-яких оздоблювальних робіт, що, в свою чергу, додатково економить витрати.

Співпраця з професіоналами гарантує, що котедж буде ідеально спроектований з урахуванням всіх побажань замовника, і дуже швидко побудований.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1492 | Додав: abel | Теги: котеджі, котедж, будівництво заміських котеджів, будівництво котеджа, Технологія будівництва котеджів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]