19:27
У Монако добудовують найдорожчий будинок планети з квартирою за $ 390 000 000. ВІДЕО


Новий 49-поверховий комплекс Odeon Tower в Монако скоро отримає статус житла з найдорожчою вартістю квадратного метра в світі.

Вимахавши вгору на 170 метрів, Odeon Tower буде лише другою за висотою будівлею середземноморської берегової лінії (після іспанського Gran Hotel Bali, 186 метрів), але зате точно першим по цінам. У комплексі, що складається з двох веж-близнюків, розташовані 70 суперрозкішних квартир.

Кожна квартира матиме вікна від підлоги до стелі і приватні тераси з панорамними видами Монако, пляжу Larvotto і Лігурійського моря. У кожному блоці будуть російські та турецькі сауни, кілька басейнів, приватних курортів, приватних лімузинів і кінотеатрів. У кожній квартирі буде сенсорна панель управління, через яку можна буде замовити різні послуги.

За деякими оцінками, вартість самого великого пентхауса площею 3300 кв. метрів буде досягати фантастичних 390 мільйонів доларів, передає http://news.sky.com.

Odeon Tower, як очікується, буде повністю добудований до липня наступного року. Його архітектор Олександр Жіральді і дизайнер Альберто Пінто при створенні проекту черпали натхнення в паризькій атмосфері початку 20-го століття - в так званій Belle Epoque ("Прекрасної епохи"), щоб створити новий "золотий стандарт" нерухомості в світі початку 21-го століття.

І навряд чи "позолочені" ціни відлякають жителів і завсідників Монако, який ніби магніт притягує своїми казино і причалами для розкішних яхт магнатів зі всього світу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1769 | Додав: adminA | Теги: Odeon Tower в Монако | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]