11:54
Ванна або душова кабіна

У багатьох квартирах ванні кімнати маленького розміру, тому розташувати в них одночасно душову кабіну і ванну не вийде. У зв'язку з тим, що у кожного виробу сантехніки є свої переваги, виникає запитання - чому ж віддати перевагу?

Переваги ванн

Ванна тим хороша, що в ній можна відпочити. На ринку можна придбати вироби зі сталі, чавуну і акрилу. Ванни з чавуну найбільш міцні, але мають велику вагу. Якщо квартира розташовується високо в будинку, то доставити такий виріб буде складно. При цьому ванни з чавуну добре тримають тепло води, забезпечуючи найбільший комфорт.

У ванн зі сталі застосовується таке ж покриття з емалі, як і у ванн з чавуну. Сталь - міцний матеріал, але вона має слабкі сторони. Одна з них полягає в тому, що вода швидко охолоджується. Крім того, така ванна видає гучний звук від води. Акрил легкий, а виконані з нього ванни швидко монтуються. Однак такий матеріал менш міцний, ніж сталь і чавун. Також він має відносно маленький термін служби.

Переваги душових кабін

Важлива перевага душових кабін - компактність. Для їхнього монтування не потрібно так багато площ, як для ванн. Тому в приміщенні можна встановити ще які-небудь предмети. Душові кабіни найбільш комфортні в експлуатації, так як їх піддон знаходиться низько. Це особливо важливо для дітей і літніх людей.

Душові кабіни бувають закритими, відкритими і вбудованими. Особливо часто використовуються кутові. Вони займають мало місця, до того ж вони мають просте монтування. Важливий компонент душової кабіни - піддон.

Для його виробництва використовуються чавун, акрил, сталь, литтєвий мармур та інші матеріали. Душова огорожа часто являє собою дверцята, стінки і шторки. Для її виробництва застосовується міцний матеріал, який може переносити високі навантаження і представляє безпеку для людей

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1371 | Додав: admin | Теги: Душова кабіна, ванна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]