12:22
Вибір і покупка міжкімнатних дверей: поради

Придбання міжкімнатних дверей - не така легка процедура, як може здатися на перший погляд. Адже на сьогоднішній день асортимент таких дверей чималий, а, вибрати, звичайно ж, хочеться найбільш підходящий варіант, і при цьому вкластися в певну суму. Ні, є, звичайно ж, люди, що купують вподобану продукцію і не звертають уваги на її вартість. Але для більшої частини покупців ціни на міжкімнатні двері все ж таки мають вагоме значення, і всім хочеться купити недорогі вироби, але хорошої якості.

Знаючі люди радять у таких випадках відразу відкидати варіанти дверей, вартість яких значно перевищує розмір вашого бюджету. Таким чином, ви відразу робите вибір з тих моделей, які підходять вам за ціною. Але в цей же час, намагайтеся звернути увагу також і на хороші варіанти, які злегка перевищують заплановану суму - таке зустрічається досить часто. По суті, невелика доплата не надто вдарить по кишені, а якість дверей може від цього значно покращитися. Тому, краще за все діяти таким чином: призначте рамки бюджету, але звертайте увагу на більш дорогі моделі.

Після того, як ви зупинилися в своєму виборі і знайшли ту модель, яка підходить вам за всіма критеріями, не поспішайте відразу оформляти покупку. Як показує практика, часто виявляється, що точно такі ж двері в сусідньому магазині можуть коштувати значно дешевше, або взагалі бути виставленими на розпродаж або є акційним товаром. Це дає вам можливість зайвий раз заощадити. Звідси випливає, що визначившись з моделлю, не варто відразу ж здійснювати покупку вподобаного товару.

Спробуйте пошукати такі ж варіанти в інших магазинах міста. І не соромтеся питати у консультантів з приводу акцій або знижок на вашу модель. Буває, що продавці просто забувають про них розповісти або хитрують, щоб продати акційну модель за повною вартістю.

Як же реалізувати сам процес вибору двері? Наприклад, ви прийшли в магазин і намагаєтеся хоча б приблизно визначитися з варіантом моделі. Будь-яку модель, яка вам більш-менш сподобається і підійде під ваші критерії, необхідно не тільки уважно оглянути, але й помацати. Цілком можливо, що на дотик ці двері не такі хороші, як на зовнішній вигляд. Якщо по візуальному оформленню модель вас влаштовує, обов'язково попросіть у продавців всі документи, які на неї оформлені. У товарів надійних виробників повинен передбачатися паспорт двері, який містить повну і докладну інформацію про даний виріб.

Не забувайте, що вирушаючи в магазин за міжкімнатними дверима, необхідно мати при собі рулетку. Уже на цій стадії активно користуйтеся нею, ретельно вимірюючи всі розміри виробу. Навіть якщо продукція виготовлена висококласним і надійним виробником, на етапі транспортування і зберігання на складі вона могла деформуватися, що природно вплине на її зовнішній вигляд і експлуатаційні характеристики. Важливо, щоб всі геометричні розміри виробів, що купується, завжди були точними.

Якщо ж проблем немає - сміливо купуйте. Але обов'язково зберігайте всі чеки та документи, щоб при виникненні можливих проблем звернутися в магазин зі скаргою.

Варто зазначити, що міжкімнатні двері можна придбати в солідній компанії, давно відомій на ринку, так ви можете спростити собі процес вибору моделі. Адже тоді ви зможете звернутися за допомогою до висококваліфікованих фахівців компанії, до її продавців-консультантів. Це значно заощадить ваш час, а найімовірніше - і гроші.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1434 | Додав: abel | Теги: покупка міжкімнатних дверей, поради, вибір міжкімнатних дверей, Вибір і покупка міжкімнатних дверей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]