02:13
Вибираємо керамограніт: поради

Екологічно чистий керамограніт має високу міцність і особливу твердість (на відміну від натурального каменю). На сьогоднішній день він заслужено завоював широку популярність серед великої кількості споживачів, а тому використовується в облицюванні практично всіх видів поверхонь: будівель офісів (зовні і всередині), приватних осель; він надає стильний вигляд терасам, а також численним громадським центрам.

Потенціал керамограніта не обмежується вигадками на предмет каменю (натурального), подібного до дерева, цегли, шпалер та інше — все те, що дозволяє втілювати незвичайні і сміливі рішення дизайнерів і архітекторів. Керамограніт має три основні фактури:

  • структурована;
  • полірована;
  • матова.

Особливу увагу слід звернути на параметри. Як мінімум, матеріал повинен бути однакового калібру і тони, однотипної поверхні. Стійкий до морозу, а також не стиратися. Бути витриманий в геометричному відношенні і так далі. Коли всі параметри збережені, підібрана колекція ідеально впишеться в інтер'єр. Залишається тільки насолоджуватися результатом.

Рішення для дизайну

Вирішити практично будь-яку дизайнерську фантазію допоможе різноманіття колекцій, що вже продаються. Керамічний граніт широко представлений різними імітаціями. В основному, це імітація натурального каменю поряд з популярними такими традиційними породами, як вапняк, мармур, граніт.

Особливим попитом користуються версії "кам'яної екзотики", типу "під онікс", "під агат", "під яшму". Дорогі колекції керамогранітного матеріалу відрізняються від своїх більш скромних аналогів своїм дивовижним дизайном і приголомшливою акуратністю в передачі структури і малюнка втілюваного в реальність матеріалу. Керамогранітом з успіхом можна замінити деревні породи. Цей варіант відмінно підійде для приміщення, в якому присутня деревина, особливо, коли цокольний поверх потрібно захистити від вогкості.

На цьому можливості незвичайного матеріалу не закінчуються. Така плитка з деревною імітацією стане прекрасним доповненням для облицювання вуличних ступенів або підлогового покриття веранди. Причому область наслідування деревини не закінчується на традиційних породах. Дорогі виробники представляють у своїх колекціях імітації екзотичної деревини, такий, як дуб (африканський), береза (карельська), ятоба, мербау, які важкувато відрізнити від їхні натуральних аналогів. Протягом декількох сезонів не тільки не втрачає свою актуальність, але й зростає інтерес до колекції на "металеву" тематику. Подібний керамограніт з відтінками бронзи або метало-сріблястого відливу чудово виглядає з садовими огорожами, виконаними в ажурному стилі і фасадними деталями (кування), фонтанами, меблями "під старовину".

Створенням незвичайного керамограніта зайняті багато відомих світових виробників плитки, щоб було більше можливості оточити людей затишком і красою. Все стрімкіше плитка перетворюється на дивовижні, що віддають розкішшю, текстури, що наслідують шпалерам, шкірі тварин, дорогої тканини.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1520 | Додав: abel | Теги: керамограніт, мербау, дуб (африканський), береза (карельська), ятоба, вибір керамограніта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]