15:44
Види міжкімнатних дверей

При виборі міжкімнатних дверей потрібно визначитися не лише з матеріалом, з якого вони будуть виготовлені, але і вибрати який вид дверей вам підійде. Він може вплинути на стиль Вашого приміщення. Також від виду буде залежати зручність експлуатації вашого вибору.

Давайте ж розглянемо, які види міжкімнатних дверей бувають.

Орні двері

Цей вид вважається найвідомішим в наші дні. Завдяки своїй конструкції їх можна встановлювати у всіх видах приміщень. Однак у цих дверей є і недоліки. Ви можете відчувати труднощі експлуатації в приміщенні з обмеженим простором. При такому виборі необхідно буде врахувати планування приміщення для зручного використання орних дверей. Залежно від умов експлуатації, розмірів дверного отвору, слід визначитися з наступними характеристиками: кількість стулок, сторона відкривання, матеріал.

Розсувні двері

Їхньою перевагою є відкривання уздовж стіни, що гарантує економію простору. Розсуваються вони за допомогою роликового механізму. Такі двері відмінно підходять для невеликих приміщень. До мінусів можна віднести механізм закриття, який складніший і дорожчий, порівняно з іншими видами дверей.

Складні двері

За своєю конструкцією даний вид нагадує розсувні двері, так як для відкриття використовується такий же механізм відкривання. Такий вид дверей складається гармошкою. За рахунок цього вони займають простір не в приміщенні, а в самому отворі. Складні двері краще використовувати при наявності досить широкого дверного отвору (від 900 мм.)

Вибір дверей - виключно за вами, все залежить від індивідуального смаку, планування будинку, меблів та інших чинників.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1222 | Додав: admin | Теги: міжкімнатні двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]