19:05
Все, що потрібно знати про експертизу будівель і споруд

Сприяння в проведенні подібного роду експертизи здійснюється спеціалізованими компаніями, і найкращим гарантом при цьому буде виступати їхній багаторічний досвід роботи в даній сфері, результати з позитивним результатом і захоплені відгуки вдячних клієнтів. На території нашої країни технічна експертиза будівель і споруд, точніше їхньої промислової безпеки, проводиться у відповідності з певними нормативними актами.

Виконання процедури проведення будівельної експертизи необхідно для того щоб забезпечити промисловим спорудам і будинкам ефективність їхнього функціонування та експлуатації, яка до того ж має бути безпечною. Також забезпечується захист здоров'я працюючого на підприємствах персоналу і сторонніх громадян і наявного у них майна.

Точно так само для забезпечення безпеки роботи персоналу проводиться і технічна експертиза промислового устаткування. І в тому, і в іншому випадку в результаті експертизи обов'язково має підтвердитися, що всі характеристики будівель, споруд та обладнання в повній мірі відповідають необхідним вимогам і не мають жодних дефектів, змін або пошкоджень. Оцінюється і ступінь зносу будівлі та обладнання в цілому, матеріалів, з яких вони виготовлені.

При дотриманні всіх вимог компанією видається відповідний висновок, що підтверджує можливість подальшої експлуатації об'єкта без прояву аварійних ситуацій. Проводити експертизу слід при найменших змінах технологій роботи, зміні власника, за приписами Держтехнагляду, а також для того щоб визначити економічну доцільність проведення повної реконструкції або косметичного ремонту.

Для проведення експертизи необхідний наступний перелік документів: знадобиться надати проектну документацію та акти приймання будинків, які перевіряються, в експлуатацію, техпаспорт, сертифікати, які засвідчать якість використовуваних при будівництві матеріалів і готових конструкцій, акти розслідування порушень у технологічних процесах і що трапилися в результаті цього аварій, а також всі висновки експертиз, які вже проводилися раніше.

У висновку проведеної експертизи крім висновків експертів даються рекомендації, які заходи необхідно проводити для виправлення порушень та недопущення їх в подальшому.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1539 | Додав: abel | Теги: експертиза споруд, проведення експертизи, експертиза будівель, експертиза будинку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]