19:13
Забудовники оточили річкою кілька п'ятиповерхівок, щоб взяти змором їх жителів


Безкомпромісні китайські девелопери вирішили змінити русло річки, щоб оточити нею домовласників, які відмовляються добровільно покидати свої квартири.

Дивовижні події відбуваються на цей раз в 900-річному селі Янцзи (провінція Гуандун). Бізнесмени втомилися вмовляти мешканців п'ятиповерхівок переїхати і перейшли до радикальних заходів впливу, розповідає The Daily Mail.

Щоб звільнити майданчик для будівництва нового бізнес-комплексу, забудовники бульдозерами відхилили місцеву річку - так, щоб вона оточила осередок опору і його учасники не змогли б звідти вибратися за їжею. Штучна канава виходить глибокою і широкою, тому упертих жителів попередили, що вони повинні покинути свої будинки перш, ніж коло буде закінчене і вони будуть відрізані від світу.

"Вони вже відключили нам майже всю електрику і прісну воду, ми щосили намагаємося вижити", - скаржаться застряглі "домовласники-цвяхи", як їх тут називають. Але здаватися не збираються: "Якщо вони можуть будувати річки, ми побудуємо мости", - додають вони.

Проект реконструкції села почався в 2010 році, але був на два роки призупинений, оскільки приблизно 1% власників будинків відмовляються переїжджати в нові будинки. Девелопери запевняють, що жменька упертюхів гальмує проект вартістю понад 300 мільйонів доларів. До слова, ось тут можна подивитися, як ці нові "будинки-казарми" зазвичай виглядають.

Нагадаємо, трохи раніше повідомлялося про випадок літнього подружжя з міста Веньлін, які також відмовилися переїжджати і зараз живуть у напівзруйнованому п'ятиповерховому будинку прямо посеред нового шосе.

Відомі випадки, коли забудовники, намагаючись прогнати незговірливих жителів, зносили сходи у багатоповерхівках і нацьковували скорпіонів на людей.

А подекуди людей відверто тиснуть на смерть будівельною технікою.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1679 | Додав: adminA | Теги: річкою кілька п'ятиповерхівок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]